Băieții din BTOB vorbesc despre strânsa lor prietenie cu membrii Highlight

highlight,BTOB

Membrii trupei BTOB au vorbit într-un interviu recent cu Sport Seoul despre strânsa relație de prietenie pe care o au cu băieții din Highlight (ex-Beast).

Se pare că indiferent de schimbarea pe care au făcut-o de curând membrii Highlight, prin plecarea din CUBE și crearea propriei lor companii, foștii lor colegi de companie încă țin nespus de mult la ei.

Sungjae a spus: ”Suntem foarte apropiați. Întotdeauna simt că ei sunt singurii mei prieteni. Când mă întâlnesc cu ei, este un pic jenant, dar când ne putem căștile pe urechi pentru a ne juca ceva împreună, devenim foarte apropiați.Changsub a adăugat și el: ”Ei sunt hyungs ai noștri. Chiar sunt ca niște frați mai mari. În plus, personalitățile noastre se potrivesc de minune. Mă joc mereu multe jocuri cu Doojoon-hyung.

Minhyuk i-a făcut pe toți să râdă spunând că: ”Din întâmplare, m-am întâlnit cu ei toți într-un lift. Și ei mi-au spus ‘De ce ești aici? Ești cumva un spion?’, iar Doojoon-hyung a spus ‘Acum suntem inamici’. Suntem atât de apropiați încât glumim mereu. Mereu suntem alături de ei.”

Între timp, Highlight ”a debutat” pentru a doua oară cu noua melodie Plz Don’t Be Sad, care a făcut ravagii în topurile coreene.

Cr.: Allkpop.

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s