Stagiarul din ”Produce 101” nu și-a terorizat de fapt colegii de școală?

misc

Yoon Yong Bin, unul dintre stagiarii care participa la emisiunea Produce 101, a fost acuzat acum puțin timp de un internaut că și-ar fi terorizat foștii colegi de liceu.

Cu toate acestea, s-a confirmat că acesta este nevinovat. Pe 12 aprilie, internautul cu pricina l-a acuzat pe Yong Bin că și-a molestat colegii în timpul anilor de școală, însă, o altă persoană pe nume Shin Yong Hyuk, care și-a dezvăluit și numele pentru a demonstra că spune adevărul, a spus că a absolvit liceul odată cu Yong Bin, că acesta nu a făcut niciodată rău nimănui și că mereu se comporta frumos cu colegii săi.

Chiar și alți colegi de clasă au confirmat spusele lui Shin Yong Hyuk. Toate acestea l-au făcut pe internautul anonim să își șteargă postul inițial.

Compania lui Yoon Yong Bin, Banana Entertainment, a dezvăluit că nu va lua măsuri împotriva internauților care l-au jignit pe stagiarul lor: ”Motivul pentru care ar trebuii să luăm măsuri legale este pentru a dezvălui adevărul, nu pentru a-i pedepsi pe internauți. Adevărul a fost deja dezvăluit, așa că am decis să nu apelăm la nicio acțiune legală.”

Ce părere aveți de cele întâmplate?

Cr.: Allkpop.

Un gând despre „Stagiarul din ”Produce 101” nu și-a terorizat de fapt colegii de școală?

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s