Luhan îi transmite un mesaj destul de clar celui mai bun jurnalist din China


Imagini pentru cartier juste un clou bracelet

Se vede că Luhan a fost foarte deranjat și supărat de ultimele zvonuri apărute prin presă și, astfel, i-a transmis un mesaj destul de clar lui Zhou Wei, poreclit ‘Cel Mai Bun Paparazzi Chinez’!

Recent, Zhou Wei a declarat că Luhan are o iubită și un copil. Despre toate acestea, vedeta a vorbit într-un interviu, ”O anume persoană spune numai absurdități. Recunosc faptul că tu ești numărul 1 în China. Tu ești #1 în China. Voi admite asta. Cred că știți toți la cine mă refer. Sunt impresionat. Super impresionat.”

Luhan a început să râdă și a dezvăluit că prima dată a fost foarte nervos și că nu s-a putut abține. Artistul a mai adăugat ”Știi… vreau doar să îi gășești. Dar nu este nicio cale, ce pot să mai facă ei? Nu-i așa? Ei pot doar să facă asta. Pot doar să le dăruiesc ultima mea piesă.”

Apoi el a recitat câteva versuri din melodia Roleplay – ”Ești un tip nebun. Nu pot decât să le fac cadou acest cântec.”, Luhan continuând ”Fă-o din nou, îți voi închide gura.”

Ce părere aveți?

Sursa: allkpop

Reclame

4 gânduri despre “Luhan îi transmite un mesaj destul de clar celui mai bun jurnalist din China

  1. Se pare ca totusi Luhan nu a negat nimic din celel spuse si a spus ca a fost si nervos cand a aflat prima data,bine asta nu inseamna ca are dreptate jurnalistul dar nici Luhan nu a vorbit clar. Si chiar daca ar fi sa aiba o iubita si un copil,felicitari. Nu gasesc nimic rau in a avea si o viata privata:)))

    Apreciază

  2. Si daca ar nega tot nu l-ar lasa in pace paparazzi. Nu uitati ca de fiecare data cand un scandal a fost negat in legatura cu relatiile dintre doua celebritati, totul intru-n final s-a dovedit a fi real. So…

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s