Picii din şcoala generală nu-l recunosc pe Kim Jaejoong

Jaejoong din JYJ a suferit un mic moment jenant în oraşul său natal! Acesta a mers la o şcoală generală, iar copiii de acolo nu l-au recunoscut pe artist.

Jaejoong a făcut recent o înregistrare în direct pe aplicaţia „V” în oraşul său natal, Chungcheong. Călătoria şi înregistrarea a fost făcută din moment ce era parte din programul lui Jaejoong ca ambasador de onoare al Festivalului Cultural Gongju şi Baekje.

Fireşte că, din moment ce a revenit în oraşul în care a locuit mulţi ani, acesta a cutreierat străzile, amintindu-şi cum arăta locul pe vremuri şi menţionând că unele magazine au rămas şi acum deschise, neschimbându-se aproape deloc. Trecând pe lângă o şcoală de copii, acesta s-a oprit şi i-a salutat pe elevii ce erau afară. I-a întâmpinat cu entuziasm, spunând: „Bună! Cum credeţi, cine sunt? Sunt seniorul vostru,” a spus el.

Dar elevii habar nu aveau cine e Jaejoong! Aceştia îl tot întrebau: „Nu ştiu, cine eşti?”, „Eşti un BJ?”, „Eşti un Youtuber cumva?” amuzându-l de fiecare dată pe Jaejoong cu încercările lor. Totuşi, acesta le-a spus, într-un final: „Sunt Kim Jaejoong. Un cântăreţ”. Copiii au scos imediat telefoanele pentru a căuta informaţii despre artist. Ce l-a uimit pe JJ a fost că toţi aveau telefoane performante, strigând chiar: „Woah, toţi au telefoane!”. Imediat cum picii au văzut cine e necunoscutul din faţa lor, i-au cerut poze şi autografe. Jaejoong le-a răspuns glumind: „Dar nici nu ştiţi cine sunt”, dar, sigur, a pozat jucăuş cu unii din ei.

Vedeţi înregistrarea întreagă aici. Minutul de la care întâlneşte copiii e 14:53.

sursă

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s