Cei patru stagiari care ar putea să facă parte din NCT


Haideți să îi cunoaștem pe acești patru stagiari de la compania SM Entertainment despre care se crede că vor face parte din NCT!

NCT este un grup format din mai multe sub-unit-uri care vor promova în întreaga lume. Este cel mai probabil ca acești patru stagiari să debuteze în acest an și suntem siguri că o să-i impresioneze pe mulți fani cu aspectul, cu mișcările impresionante de dans și cu abilitățile lor vocale.

Mai jos îi puteți vedea pe cei 4 potențiali membri NCT!

1) Lucas

Lucas este printre cei mai noi membri SM Rookies. Acesta este pe jumătate tailandez și vorbește nu mai puțin de 4 limbi străine. Lucas a crescut în Hong Kong și este un mare fan al lui Hani din trupa EXID.

2) Hansol

Hansol este foarte popular datorită aspectului și abilităților fantastice de dans pe care le posedă. Acesta este născut în anul 1994 și este foarte apropriat de Yuta din NCT 127. Hansol este unul dintre cei mai mari membri SM Rookie și se va ocupa de partea de rap.

Hansol alături de Yuta.

3) Qian Kun

Qian Kun este un membru chinez și se pare ca debuta în scurtă vreme în NCT. S-a născut în anul 1996 și este din Fujian, China. Acesta nu te cucerește doar cu mișcările de dans, ci și cu calitățile vocale cu care a fost înzestrat.

Qian Kin alături de Winwin.

4) Jungwoo

Un alt vizual de top! Jungwoo a apărut în videoclipul piesei Paper Umbrella de la Yesung. Acesta s-a născut în anul 1998 și chiar dacă profilul său nu a fost oficial actualizat, se crede că acesta se va ocupa de partea de dans.

Sursa: koreaboo

Sunt frumoși, nu-i așa? Ce părere aveți?

 

Reclame

3 gânduri despre “Cei patru stagiari care ar putea să facă parte din NCT

  1. Este Hansol și Ten nu Hansol și Yuta iar Kun a promovat în China alături de sud-unitul NCT U – Without you varianta chineză. 😅 Să nu iei în nume de rău acest comentariu te rog, și dacă am făcut cumva să te onfensez îmi pare rău 😔 ❤️

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s