Kihyun din MONSTA X evoluează la emisiunea “Singing Battle”


Kihyun din MONSTA X a demonstrat cât de matur este ca și cântăreț când a evoluat pe scenă alături de un artist cu mult mai mare ca vârstă decât el!

Idolul a participat la emisiunea “Singing Battle”, unde a fost ‘cartea secretă’ a echipei lui Park Kyung Lim. Acesta s-a confruntat pe scenă cu comediantul Kim Hak Do care era din echipa lui Lee Sang Min.

Idolul din MONSTA X a declarat ”Singurul lucru pe care îl am, este energia mea. Voi evolua cu energia pe care am avut-o în zilele mele de idol rookie.”

Ceilalți invitați ai emisiunii au comparat vârstele celor doi și au fost șocați de faptul că Kihyun s-a născut în 1993, în timp ce oponentul său, Kim Hak Do, abia debuta în acest an. Gazdele show-ului au fost îngrijorate în privința prestații sale, deoarece trebuia să cânte piesa Love Love Love, melodia ce a fost lansată cu mult înainte ca idolul să se nască.

Cu toate acestea, Kihyun, nu a dat înapoi și le-a arătat tuturor ce poate, primind aclamații din partea fanilor. Artistul a impresionat audiența cu abilitățile sale vocale, făcându-i pe telespectatori și pe cei din echipa emisiunii să uite de diferența de vârstă. În final, idolul din trupa MONSTA X a câștigat bătălia cu un scor de 12 puncte la 1.

Mai jos îi puteți vedea prestația uimitoare!

Sursa: soompi

Reclame

4 gânduri despre “Kihyun din MONSTA X evoluează la emisiunea “Singing Battle”

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s