Park Hyung Sik descrie tipul său ideal şi îi transmite un mesaj lui Kwanghee


Pe 23 aprilie, Park Hyung Sik şi-a făcut apariţia ca invitat la emisiunea Section „TV Entertainment Relay“, unde a vorbit despre tipul său ideal de femeie, înrolarea prietenului său Kwanghee şi multe altele.

Pe parcursul interviului, reporterul l-a întrebat dacă cineva a fost gelos pe ultimul său proiect, la care, actorul i-a răspuns: „În timp ce filmam pentru drama „Hwarang“, am lucrat cu mai mulţi actori de vârsta mea. Când ei au aflat că voi lucra alături de Park Bo Young, au luat-o razna în chat-ul nostru.

De asemenea, Park Hyung Sik a vorbit şi despre tipul său ideal de femeie: „Mi-ar plăcea o fată pe care o pot proteja şi o consider atractivă atunci când o văd pasionată de munca ei şi de tot ceea ce face.

Cu ocazia înrolării în armată a prietenului şi fostului său coleg, Kwanghee, Hyung Sik i-a transmis un mesaj, spunând: „Kwanghee m-a sunat chiar după ce s-a înrolat, însă nu i-a putut răspunde pentru că eram prea ocupat cu filmările. Vreau să-i spun să rămână sănătos şi sper că se descurcă în armată.

Spre final, Park Hyung Sik a dezvăluit că persoana cu care se întâlneşte cel mai des în timpul liber este Im Siwan din ZE:A. „Vorbesc cu Siwan despre multele probleme pe care le întâmpin ca şi actor. De exemplu, recent, l-am întrebat cum ar trebui să mă adresez directorului când am o întrebare sau o problemă cu viitoarea scenă“, a spus acesta, neuitând să-l felicite pe Siwan pentru că a fost invitat la festivalul de film de la Cannes, ediţia 2017.

sursă

Anunțuri

Un gând despre “Park Hyung Sik descrie tipul său ideal şi îi transmite un mesaj lui Kwanghee

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s