De ce este Lee Sung Kyung numită Gigi Hadid a Coreei?


Imagini pentru lee sungkyung landscape

Revista W i-a luat, recent, un interviu actriței Lee Sung Kyung, unde aceasta a numit-o versiunea coreeană a lui Gigi Hadid. Haideți să aflăm de ce!

Modelul și actrița a devenit recent una dintre cele mai populare celebrități din Coreea. Sung Kyung și-a început cariera de actriță în 2014, când directorul Kim Kyu Tae căuta o actriță pentru a juca unul din roluluri în drama produsă de SBS, ‘It’s okay, This is love‘. În timpul acela, Sung Kyung era deja un model de succes cu un număr mare de fani. Fiica lui Kim Kyu Tae era una din fanele ei, așa că i-a arătat tatălui ei profilul de Instagram al lui Sung Kyung, iar de atunci, lucrurile s-au așezat singure.

La fel ca şi colegul ei din drama ‘Weightlifting Fairy Kim Bok JooNam Joo Hyuk, Sung Kyung a experimentat o creștere treptată a popularităţii, primind tot mai multe roluri importante în drame.

Imagini pentru lee sung kyung and nam joo hyuk weightlifting
Revista W a comparat-o pe Sung Kyung cu modelul american Gigi Hadid, în mare parte, datorită contului ei de Instagram ce are peste 5,9 milioane de urmăritori.

„Pentru a îi pune faima în lumină, într-o țară unde populația este de aproximativ 50 de milioane de oameni, înseamnă că mai mult de 10% din populația țării o urmărește pe Instagram. Asta ar face-o într-un mod proporțional să fie echivalentă cu Gigi Hadid și numărul ei de urmăritori din America.” – Revista W

Chiar dacă a devenit brusc populară, Sung Kyung a rămas o persoană simplă, modestă și cu picioarele pe pământ.

Pentru acest an, Lee Sung Kyung intenționează să treacă pe marele ecrane, lucru ce va avea loc foarte curând. Aceasta va juca alături de Kim Young Kwang și Lim Ju Hwan în filmul ‘Broker‘, ce și-a început filmările la sfârșitul anului trecut.

O puteți urmări pe Sung Kyung aici.

sursă

Reclame

5 gânduri despre “De ce este Lee Sung Kyung numită Gigi Hadid a Coreei?

  1. Gigi e draguta si isi face treaba bine, dar daca mama ei nu ar fi fost model in trecut, cu siguranta nu ar fi ajuns asa cunoscuta. In schimb, Sung Kyung a ajuns unde este fara ca parintii ei sa fie faimosi asa ca eu nu cred ca pot fi comparate. Aici e munca grea vs bani

    Apreciat de 2 persoane

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s