DIA se confruntă cu problemele de grup? Va exista un nou scandal gen T-ara?


Imagini pentru dia band

Se pare că trupa DIA se confruntă cu problemele interne, cel puțin asta susțin unii coreeni. Cazul T-ara se repetă?

Pe 19 aprilie a avut loc showcase-ul dedicat celui mai recent mini-album de la DIA. În timpul evenimentului, Eunjin nu s-a simțit prea bine și a fost dusă la spital pentru a i se acorda îngrijiri. Cu toate acestea, internauții coreeni consideră că idolul a părăsit evenimentul din alte motive.

Potrivit unor utilizatori de site-uri de socializare, care au urmărit showcase-ul prin intermediul aplicației V de la Naver, membra DIA părea destul de supărată și continua să-și ignore colegele de grup.

Mai jos puteți vedea cum toate membrele trupei dansează, cu excepția lui Eunjin, care doar privește spre public.

Mai mult, atunci când mezina trupei a luat-o pe Eunjin de mână, aceasta a respins-o destul de rece.

Unii internauți presupun că Eunjin nu se putea concentra din cauza problemelor de sănătate, alții însă, bănuiesc că ar putea exista probleme între membrele trupei, în special din cauza celor două nou-venite.

 • Dar ce s-a întâmplat cu ea? Dacă nu te simți bine, atunci nu urca pe scenă. Vrea să arate cât de supărată este? Atât de imatură ..
 • Există probleme între membre sau nu le place pe cele noi-venite?
 • A stat tot timpul nemișcată, chiar și atunci când restul membrelor dansau. Cred că faptul că nu se simțea bine este doar un pretext.

Voi ce credeți?

Anunțuri

4 gânduri despre “DIA se confruntă cu problemele de grup? Va exista un nou scandal gen T-ara?

 1. Nu stiu care e motivul,dar comportamentul ei este de copil rasfatat si alintat care cere atentie.Te simti rau sau ai probleme de mai stiu eu ce cu membrele,dai dovada de profesionalism pentru fani,ca de aia ai ales aceasta meserie.Daca nu,stai acasa.Si daca iti e rau nu te comporti asa,sa fim seriosi.

  Apreciat de 3 persoane

 2. E exagerata comparatia din simplul motiv ca DIA nu e o trupa populara si nimanui nu ii pasa suficient de ea incat sa transforme o astfel de banalitate intr-un scandal asemanator T-arei.. Plus ca e absurd sa se faca speculatii dupa doua gif-uri…

  Apreciat de 1 persoană

 3. Sunt altii care trag de ei pe scena pana la leșin. Krystal care lesina pe scena, kai care a fost accidentat de multe ori, lay care are hemofilie, sin b care a căzut din picioare in timp ce cânta si mulți altii. Cat timp esti artist si iubești ce faci nu exista scuze ca „sunt supărată” sau „nu m-am simțit bine”.

  Apreciat de 3 persoane

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s