Fondatorul Big Hit Entertainment vorbește despre următoarele planuri ale trupei BTS

bts

Fondatorul companiei Big Hit, Bang Si Hyuk, a vorbit într-un interviu recent cu Osen despre planurile viitoare ale trupei BTS.

Având în vedere că trupa nu a promovat niciodată într-un sub-unit, CEO-ul și-a exprimat părerea cu privire la această posibilitate: ”Posibilitatea promoțiilor unor sub-grupuri BTS este mereu valabilă. Opiniile și deciziile membrilor sunt foarte importante. Dar pentru moment, ne-am decis să ne concentrăm doar pe întreaga echipă.

El a vorbit și despre debuturile unor viitoare trupe: ”Un grup ‘înfrățit’ cu BTS a fost pus în discuții în agenție, dar nimic nu a fost încă confirmat. Avem mai mulți stagiari dar nu este nimic cunoscut încă cu privire la ce se va întâmpla. Ceea ce vă pot spune cu siguranță este faptul că nu avem stagiari fete. Cred că am văzut ceva pe internet despre o posibilă trupă de fete ‘soră’ cu BTS, dar nu avem stagiari fete.

În final, Bang Si Hyuk a ținut să le mulțumească fanilor BTS: ”Este 100% puterea fanilor cea care le-a permis membrilor BTS să fie unde sunt acum. BTS și cu mine doar ne-am făcut munca și am lucrat la producție. Este dragostea fanilor cea care ne-a adus aici. Vom continua să avem fanii drept prioritatea numărul #1 și vom continua să muncim din greu, așa că vă rog continuați să iubiți BTS. Vă sunt foarte recunoscător.

Cr.: Allkpop.

5 gânduri despre „Fondatorul Big Hit Entertainment vorbește despre următoarele planuri ale trupei BTS

 1. Dana's

  BTS au radicat mult compania BigHit, au demonstrat ca, nu conteaza povenienta, ci, talentul, devotamentul si munca sunt ingredientele succesului. Bang Si Hyuk, cred ca e mandru de ei.

  Apreciază

  Răspunde
  1. Adi

   Ca sa înceapă fanii nebuni sa-i combine si sa faca fel și fel de teorii? 😂😂😂
   Sa fiu sincera nici mie nu-mi displace ideea de trupa de fete la bighit. Ar fi fost o mica bomba care ar fi crescut si ar fi distrut încet încet trupe de la agenții mari 😂😂

   Apreciază

   Răspunde
 2. jinwooweb

  Daca ar fi sa spui Big Hit Entertainment ar trebui sa spui direct BTS, datorita acestei trupe agentia a reusit sa se ridice foar5te mult, ar fi frumos ca pe viitor sa vad si o trupa de fete formata de aceasta agentie, pentru ca prea multe trupe de fete s-au destramat.

  Apreciază

  Răspunde

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s