6 actori talentaţi care pot face rap!


Este o ocazie rară când întâlneşti un actor care are capacitatea de a face rap. Bineînţeles, nu oricine este şi priceput.

Rapul constă în rostirea de rime, jocuri de cuvinte sau poezie într-un mod ritmic. Există mulţi artişti talenţi (idoli, artişti hip hop) cum ar fi: G-Dragon şi T.O.P din Big Bang, Mino din WINNER, Bobby şi B.I din iKON, Junhyung din Highlight, Zico din Block B, Jay Park, Dok2, etc. Mai jos aveţi o listă cu 6 actori care sunt pricepuţi la rap!

1. So Ji Sub

Nu este un secret că So Ji Sub a avut întotdeauna o pasiune pentru rap. El a lansat primul său mini-album în 2012 și a colaborat cu cântăreţii Huh Gak și Bobby Kim. În 2013, So Ji Sub a lansat un alt EP în care a reușit să-și folosească legăturile în industria actorilor pentru a crea o coloană sonoră pentru o dramă, în care au jucat actorii Park Shin Hye și Yoo Seung Ho. Mai jos aveţi una dintre melodiile artistului:

2. Kim Min Jae

Kim Min Jae a jucat recent în dramele „Goblin” și „Romantic Doctor, Teacher Kim” . Când era în liceu a semnat cu o agenţie, unde a devenit stagiar timp de trei ani. Kim Min Jae a participat la audițiile pentru cel de-al patrulea sezon al emisiunii „Show me the Money” . San E a fost deosebit de impresionat de abilitățile sale de rap și l-a trecut în runda următoare, fără nici o ezitare. La minutul 2:43 îi puteţi vedea evoluţia:

3. Lee Joon Gi

Lee Joon Gi e foarte talentat! E un actor foarte bun, îi place să danseze și să cânte. Deci, nu este nici o revelație că el are abilitatea de a face rap. Deşi nu lansează melodii oficiale, la întâlnirile cu fanii mereu demontrează talentul muzical.

4. Jang Hyuk

Sţiaţi că Jang Hyuk, care a jucat recent în drama „Voice” , a fost odată un rapper? În 2000, sub numele de TJ („Proiectul Jang Hyuk”), a lansat un album rap și a jucat și în propriile videoclipuri muzicale. El explică acum că, la acea vreme, era ambițios și dorea să fie văzut ca fiind multitalentat în industria de divertisment.

5. Jo Jung Suk

Cea mai recentă dramă a actorului este „Don’t Dare to Dream (Jealousy Incarnate)” . Şi el este foarte talentat! Joacă bine, cântă bine, dansează bine şi… a demonstrat că poate fi un rapper?

6. Song Joong Ki

Nu multă lume ştie asta! După ce a fost MC pentru emisiunea „Music Bank” , Song Joong Ki a reușit să colaboreze cu rapperul Outsider pentru unul dintre cântecele sale numite „Loner„. Mai jos aveţi evoluţia acestuia!

7. Yang Dong Geun

Actorul a reuşit să-și impresioneze fanii cu talentul de a face rap și a fost chiar ales să fie producător în emisiunea Show Me The Money 3. Toată lumea a fost impresionată de modul în care a reușit să-și combine calitățile sale de actorie cu performanțele sale de rap.

Sursa

Reclame

Un gând despre “6 actori talentaţi care pot face rap!

  1. Minjae 👌👌 l am descoperit in SMTM si am rămas plăcut surprinsa.. Eu stiu ca e exact invers in cazul lui YDG ..a început ca rapper si după s a apucat de actorie 😁

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s