8 videoclipuri care demonstrează că acești idoli au fost destinați succesului înainte de debut


https://i2.wp.com/cdn.koreaboo.com/wp-content/uploads/2017/04/38b39b472d79a790f96dc13dcd6a791a.jpg

Videoclipurile următoare cât de mult talent au avut acești artiști de la o vârstă fragedă.

SM Entertainment este cunoscută deja ca o agenție ce aduce idoli talentați. Acești 8 idoli sunt cunoscuți pentru că dau tot ce au mai bun pe scenă și pentru că aduc agenția la prestigiul pe care astăzi îl are.

Changmin din TVXQ

Changmin a făcut parte din S.M. Entertainment Best Youth Contest și a câștigat primul loc cu un cover după melodia lui Kangta, “Polaris”. Vocea lui puternică este cea care l-a adus astăzi unde este.

Yunho din TVXQ

Yunho și-a arătat abilitățile de dans și vocalul la fel ca și colegul său, într-un videoclip de pre-debut. Este clar că a fost înzestrat cu un talent extraordinar. De aceea nimeni nu ar trebui să se întrebe de ce grupul este cunoscut ca și „Regii k-pop-ului”.

Heechul din Super Junior

Heechul din Super Junior a cântat din toată inima o baladă, arătându-și talentul natural încă de dinainte să fie recrutat de SM Entertainment.

Jonghyun din SHINee

Jonghyun a purtat uniforma școlii când a cântat o baladă tristă, numită “Once I was Around You” de Toy. Abilitatea sa de a transmite vulnerabilitatea și tristețea versurilor de la o vârstă fragedă este ceea ce-l face astăzi vocalistul principal al trupei SHINee. El nu are doar o voce minunată, ci și un talent la compus versuri. Jonghyun a compus pentru mulți artițti mari, printre care și SHINee, EXO sau IU.

Onew din SHINee

Onew din SHINee a înregistrat un cover al melodiei “The One I Can’t Let Go” când era stagiar la SM Academy. Vocea lui frumoasă este unul din motivele pentru care el a fost vocalist în SHINee.

D.O din EXO

D.O este șiel cunoscut pentru vocea sa liniștitoare. Înainte de debut, el a cântat un cover al melodiei „With you” a lui Chris Brown, care a dovedit potențialul său ca vocalist. D.O a cântat și alte melodii ale unor artiști precum Justin Bieber, Bruno Mars sau Eric Benet.

Baekhyun din EXO

Bakhyun este unul din vocaliștii trupei EXO și se pare că el pur și simplu s-a născut cu abilitatea de a cânta! În videoclipul său de pre-debut, el cântă “Love Foolosophy” de Jamiroquai cu trupa sa la un eveniment al școlii.

Xiumin din EXO

Xiumin și-a arătat vocea deosebită prin mai multe covere. Cu talentul lui, este clar de ce a trecut audițiile de la SM.

sursă

 

Anunțuri

2 gânduri despre “8 videoclipuri care demonstrează că acești idoli au fost destinați succesului înainte de debut

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s