TWICE sunt deja foarte populare printre adolescenţii japonezi


Chiar dacă fetele din TWICE nu au debutat oficial în Japonia, acestea sunt gata deja s-o cucerească!

JYP Entertainment a declarat de 28 aprilie: „Programul „ZIP!” de pe NTV a susţinut un sondaj în care le-au întrebat pe fetele de la gimnaziu şi liceu dacă le cunosc pe TWICE şi chiar dacă trupa nu şi-a început oficial activităţile în Japonia, 80% din ele deja ştiau despre trupă.”

Programul le-a introdus pe TWICE ca fiind „o trupă coreeană cu 9 membre ce plănuieşte să debuteze în Japonia. Aceasta a avut un debut impresionant în 2015 şi în doar un an de la acesta, fetele s-au plasat pe primele poziţii ale clasamentului iTunes în 9 ţări. Sunt o trupă ce apar în peste 20 de spoturi publicitare şi toată lumea e cu ochii pe ele.”

De asemenea, programul a mai menţionat şi câteva motive pentru care trupa e atât de populară: „Toate membrele sunt atât de frumoase şi poziţia lor de la ‘TT’ e atât de populară, încât chiar poate fi numită un fenomen social. De asemenea, toate au debutat printr-un program de audiţii şi deja au fost introduse publicului atunci prin diferite metode de mass-media.”

Între timp, TWICE va debuta în Japonia pe 28 iunie cu albumul „#TWICE”, dar înainte de asta, fetele vor reveni cu un album coreean luna viitoare.

sursă

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s