Kim Hyun Joong se prezintă la procesul împotriva fostei lui iubite


 

Kim Hyun Joong a sosit la tribunal, pentru procesul de defăimare pe care i l-a intentat fostei sale iubite, fiind așteptat de fani, veniți să îl susțină.

Vedeta a fost chemată să depună mărturie în calitate de martor la proces.

Kim Hyun Joong a sosit în după-amiaza zilei de 1 mai la tribunalul Districtului de Est din Seul, cu o privire serioasă, îmbrăcat într-un costum negru simplu. Fanii care au venit să îl vadă, atât din Coreea, cât și din alte țări, au ridicat în tăcere pancarte inscripționate cu mesaje de susținere pentru idolul lor.

Kim Hyun Joong și-a dat în judecată fosta iubită, acuzând-o de fraudă și defăimare. Aceasta a făcut declarații false despre sarcină, abuz și avort, și a falsificat, împreună cu un reporter, niște mesaje sms dintre ea și cântăreț. Fosta iubită a negat încă de la început toate acuzațiile care i-au fost aduse.

În mai 2014, fosta iubită a lui Kim Hyun Joong a pretins că a pierdut o sarcină, din cauza abuzurilor acestuia. Ulterior, ea și-a retras toate acuzațiile, după care l-a dat în judecată pe cântăreț, cerând daune morale în valoare de 160 milioane woni (aproximativ 140 000 USD). La rândul său, Kim Hyun Joong a dat-o în judecată pe fosta lui iubită, și a câștigat procesul, însă aceasta a respins hotărârea judecătorilor și a făcut apel la decizie, care o obligă să plătească daune morale lui Kim în valoare de 100 milioane woni.

Sursa

 

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s