I.M din Monsta X se întâlnește cu această membră Cosmic Girls?


https://i1.wp.com/www.allkpop.com/upload/2017/05/af_org/02193723/im-cosmic-girls.jpg

Se vede că mulți internauți sunt convinși că I.M din Monsta X se întâlnește cu cineva din aceeași agenție, Starship Entertainment. Mai exact, ei cred că I.M se întâlnește cu o membră a trupei junioare Cosmic Girls!

Internauții coreeni au strâns dovezi care să ateste faptul că I.M se întâlnește cu Luda din Cosmic Girls.

În primul rând, coreeni au sesizat că în timpul unei emisiuni, I.M a spus că numele său de scenă a fost „Would You Like” (o expresie folosită pentru Cosmic Girls). Ei cred că idolul a adus în mod intenționat în discuție Cosmic Girls, după care a început să danseze pe coregrafia lor și membrii au râs.

Apoi, un fan a întrebat-o pe Luda despre tipul ei ideal, iar ea a răspuns „O persoană stângace, care se pricepe să folosească bețișoarele”. Mesajele schimbate între fanii Monsta X indică faptul că I.M este stângaci și că este cunoscut ca fiind foarte bun la folositul bețișoarelor.

Alți internauți au avut păreri diverse, spunând „Cine spune că tipul ei ideal este cineva stângaci? Asta e ca și cum ar recunoște-o direct”, „Tipul ei ideal a fost ales foarte aleatoriu… unul din fanpage-urile ei s-a închis recent”, „Sunt o mulțime de stângaci în industria divertismentului”, „Dar el o urmărește pe Cheng Xiao, nupe Luda”, „La radio, [Luda] a spus că tipul ei ideal ar fi cineva fără pleoape duble, cu umeri mari și cu niște ochi zâmbitori” și altele.

sursă

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s