Lay din EXO face istorie în topuri cu ”Lose Control”

Albumul Lose Control de la Lay din EXO a reușit să bată recordurile anterioare ale unor artiști foarte celebrii, atât în topurile coreene cât și în cele din China.

De curând, primul albumul al lui Lay, lansat anul trecut în octombrie, a reușit să se ridice pe primul loc în istoria topul coreean Gaon al vânzărilor unui album solo. Astfel, membrul EXO doboară recordul deținut anterior de G-Dragon din Big Bang, cu albumul One Of A Kind, lansat în 2012.

Fotografia postată de Aika Samador.

Pentru vânzări cumulate ale tuturor artiștilor în anul 2016, mini-albumul s-a clasat pe locul 7 încă din prima săptămână, reușind să strângă un număr impresionant de pre-comenzi.

În plus, debutul solo al lui Lay a reușit și să doboare 7 din cele 8 recorduri mondiale din clasamentul chinezesc YinYueTai. De asemenea, la decernarea premiilor YinYueTai 2017, Lose Control a fost premiat cu titlul de albumul anului.

Se pare că Lay se descurcă bine atât în China, țara sa natală, cât și în Coreea, locul unde a debutat în 2012 cu trupa EXO.

Felicitări și mult succes în continuare!

Cr.: Koreaboo.

4 gânduri despre „Lay din EXO face istorie în topuri cu ”Lose Control”

 1. Tirzah

  Felicitari,Lay!Meriti din plin!Ai muncit mult atat in Coreea cat si in China si probabil a fost foarte greu sa te imparti intre acestea doua!Mult succes in continuare!🙋

  Apreciază

  Răspunde
 2. Roxana

  Bravo celui mai drag unicorn :)) … el ne vindeca supararile si starile cu melodiile lui :-). A muncit atat de mult si chiar merita ! Felicitari Lay si ma bucur ca sunt EXO-L

  Apreciază

  Răspunde

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s