ChoA intenționează să părăsească trupa AOA?


Imagini pentru aoa choa 2017

Zvonurile despre ChoA din AOA, care se presupune că va părăsi trupa, au împânzit internetul.

Pe 3 mai, trupa AOA a apărut la ‘25th Yeoncheon Jeonggok-ri Paleolithic Festival‘, în calitate de invitat. Din păcate, Seolhyun și ChoA n-au participat, iar pe scenă au urcat doar 5 membre (Jimin, Yuna, Hyejeong, Mina și Chanmi) .

Despre absența lui Seolhyun, fanii știau, vedeta fiind ocupată cu filmările pentru una din noile sale reclame, însă despre ChoA, aceștia n-au știut nimic, iar agenția FNC Entertainmnet a ezitat să ofere vreo explicație.

În plus, din profilul trupei AOA de pe portalul Naver, a fost eliminată adresa care făcea legătură cu contul de Instagram al lui ChoA. Mai mult, aceasta nu și-a actualizat pagina de mai bine de 14 săptămâni, iar activitatea membrelor pe conturile lor de socializare, de asemenea, lasă multe semne de întrebare.

Pe 4 mai, Yuna a postat pe Instagram o captură de ecran, unde apar versurile din textul melodiei lui IUEnding Scene: ”Îmi pare foarte rău. Ai dreptul la fericire”.

Și Mina a lăsat un mesaj suspicios pe Instagram: ”Fii tare, totul va fi bine”.

Pe 11 martie, la concertul trupei AOA, ChoA a participat la ultima activitate legată de trupă, iar pe 1 aprilie, când grupul a avut activități în Japonia, vedeta de asemenea a absentat.

Fanii îngrijorați au lăsat comentarii de genul: ”Nu pot să cred, agenția lor nu a oferit nicio declarație”, ”AOA nu va mai fi AOA fără ChoA”, ”Încă îmi amintesc cum plângea în timpul show-ului My Little Television, ”Probabil, a avut vremuri grele”, ”Foarte suspicios, va părăsi trupa, la fel ca Youkyung, etc.

Ce părere aveți?

ct: yesasia

Reclame

2 gânduri despre “ChoA intenționează să părăsească trupa AOA?

  1. Pingback: FNC Entertainmnet oferă o explicație referitor la zvonurile despre plecarea lui ChoA din AOA | K-pop Romania

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s