O trupă din China este acuzată de plagierea grupului NCT Dream

Internauții coreeni critică dur trupa YH Boys din China, din cauza conceptului identic cu cel al grupului NCT Dream.

YH Boys este un grup format din 7 membri, care vine de la agenția Yuehua Entertainment. De curând, trupa a revenit cu o nouă melodie, iar videoclipul piesei este similar cu clipul de la NCT Dream pentru melodia ”My First and Last”.

Mulți dintre voi ar putea spune că din nou fanii și internauții coreeni au mers prea departe cu acuzațiile, însă dacă vizionați noul clip de la YH Boys, iar apoi îl comparați cu cel de la NCT Dream, despre care am vorbit mai sus, veți fi de acord cu ei, mai ales dacă veți analiza cu atenție ținutele celor două trupe.

YH Boys

NCT Dream

Mai mult, conceptul pe care l-a abordat YH Boys pentru lansările lor anterioare este foarte similar cu conceptul adoptat de NCT 127 pentru revenirea din ianuarie 2017.

YH Boys

NCT 127

Internauții coreeni s-au arătat destul de nemulțumiți de această similitudine: ”Oh, nu pot să înțeleg de ce China tot continuă să se inspire de la artiștii noștri?”, ”Incredibil! E o nebunie. NCT sunt foarte populari, la ce s-a gândit agenția lor?”, ”Serios, este prea de tot … ”, ”Ce se întâmplă? Nu se poate, sunt foarte supărat!”, ”Plagiere!”, etc.

De asemenea, trebuie remarcat faptul că mentorul trupei YH Boys este Tao, fostul membru al trupei EXO. Cum era de așteptat, coreenii au avut ceva de spus și în legătură cu acest lucru: ”Inițial, nu prea am fost supărată, dar după ce l-am văzut pe Tao …”, ”Doamne, au întrecut măsura. A înnebunit?” și multe altele.

În continuare aveți imagini similare, iar apoi clipurile celor două trupe. Faceți o comparație! Coreenii au dreptate?

cr: yesasia

5 gânduri despre „O trupă din China este acuzată de plagierea grupului NCT Dream

  1. YG Stan

   Da, ma. Cum a indraznit? Serios acum, chiar crezi ca el are vreo legatura cu asta sau ca a facut el asta? Eu cred ca era constient ca va primii hate si nu e chiar atat de prost sau de doritor de razbunare incat sa faca asta doar pentru a se razbuna pe SM, folosindu-se de niste copilasi si atragand hate spre ei. Ce fel de mentor ar fi fost?

   Apreciază

   Răspunde
 1. Julietta

  Mentor inseamna ca le explica cum sa danseze o coreografie si le da sfaturi la nivel artistic, tao nu are dea face cu conceptul trupei si altele. Sau ce, tot ce face china e din cauza celor trei.
  EU nu ma simt sa ii urasc… Uitativa la ei nici 12 ani nu au.
  In ultimul rind, cine e membrul ala din nct care sta in fata, si poarta pulover alb? E dragut.

  Apreciază

  Răspunde

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s