Drama „Hwarang” va fi difuzată pe Naţional TV

Kwarang

Începând de miercuri, 24 mai, de la ora 17.15, Național TV va avea în grilă un nou serial coreean, „Cavalerii dreptății” (în original: „Hwarang: The Poet Warrior Youth”). Acesta va lua locul producției „Dragoste sub clar de lună”, al cărei ultim episod va fi difuzat marți, 23 mai, de la aceeași oră.

Serialul „Cavalerii dreptății”, o dramă realizată în Coreea de Sud, este regizată de Yoon Sing-sik și îi are în distribuție pe Park Seo Joon, Go Ara, Park Hyung Sik, Choi Min Ho. Filmările au început pe 31 martie și s-au încheiat pe 1 septembrie 2016. Conform Wikipedia.org, în Coreea, serialul a debutat pe 19 decembrie 2016, ultimul episod fiind programat pe 21 februarie 2017.

Care este povestea din serialul coreean „Cavalerii dreptății”                                                               

Potrivit unui comunicat Național TV, în noua producție coreeană vom afla povestea lui Jiso, care a condus regatul Silla ca regent de când regele Beopheung a murit, păstrându-l pe tânărul său fiu, Sammaekjong, în afara capitalei, ferit de dușmani și asasini. Din momentul în care atinge vârsta potrivită, nobilii, cetățenii, oficialii și chiar Sammaekjong însuși devin nerăbdători să fie predată puterea.

Însă nobilii puternici care încearcă să pună mâna pe putere sunt atenți la orice mișcare, motiv pentru care Jiso se teme de consecințele cedării puterii tânărului Sammaekjong.

În încercarea de a rezolva situația, Jiso creează o nouă elită formată din băieți tineri – Hwarang.

sursă

10 gânduri despre „Drama „Hwarang” va fi difuzată pe Naţional TV

  1. mada426

    Când am văzut asta am izbuchit în plâns de fericirea….De când sunt K-poper(din noiembrie2016)miam dorit sa îmi vad idoli la televizor
    Am cautat peste tot acest film în care apare V și Minho și multi, multi alți idoli și actori extraordinari…E o veste minunata ca ii pot vedea în România la televizor💖💖💖💖💖💖💖

    Apreciază

    Răspunde
  2. Pingback: Cele mai populare articole pe K-Pop Romania în 2017 | K-pop Romania

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s