Prima întâlnire a lui Rain cu fanii, după căsătoria cu Kim Tae-Hee


Rain și-a încheiat turneul “2017 Rain JAPAN FAN MEETING The Confession” dedicat întâlnirii cu fanii, la aniversarea a 15 ani de carieră.

Turneul a început la Nagoya, la 27 aprilie, a continuat la Osaka în 30 aprilie, iar în 5 mai  la Tokyo. Cântărețul a petrecut momente memorabile alături de fani, cu ocazia acestei aniversări speciale.

Au trecut 3 ani de la ultima sa întâlnire cu fanii,  iar acest fapt se pare că l-a determinat pe Rain să se implice puternic în pregătirea evenimentului. Artistul a interpretat pentru prima dată pe scenă melodiile “Freeway” și “Move On”.

La începutul spectacolului, Rain a salutat fanii și a reușit să mențină o atmosferă veselă și incitantă pe tot parcursul întâlnirii.

Iar ca bonus special pentru fanii prezenți la spectacol Rain a pregătit un CD cu selfie-uri făcute în culise, pe care l-a intitulat “The Greatest Gift”.

Pe lângă multe alte surprize speciale pentru fani, cântărețul a pregătit și un dans de două ori mai rapid decât cel cu care și-a obișnuit publicul.

În perioada următoare, Rain va juca în filmul istoric “Uhm Bok-dong”, unde va interpreta un erou coreean din perioada rezistenței împotriva ocupației japoneze.

De asemenea, în iunie, cântărețul a fost invitat să participe la “SGC SUPER LIVE IN JAPAN 2017”, în Yokohama, Japonia.

Sursa

 

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s