Recentul scandal în care a fost implicat Daniel, îi aduce acestuia și mai multă popularitate


Imagini pentru kang daniel

Ciudat, dar adevărat, se pare că recentul scandal în care a fost implicat Kang Daniel, stagiar din cadrul proiectului Produce 101, îi aduce acestuia și mai multă popularitate.

Recent, stagiarul de la agenția MMO Entertainment a fost acuzat de încălcarea regulamentului programului Produce 101, prin încerecarea de a sugera fanilor, în mod indirect, prin intermediul contului său de Instagram, ce melodie să voteze.

Ca răspuns la aceasta, Mnet a anunțat că Daniel se va alege cu o pedeapsă, astfel, stagiarul a fost amendat și supus criticilor dure din partea internauților coreeni, pentru un joc incorect.

Deși, la prima vedere, s-ar părea că situația actuală a lui Kang Daniel nu este prea bună, ei bine, să știți că nu este chiar așa, ba din contra, scandalul a avut un impact pozitiv asupra popularității sale.

Ca urmare la cele întâmplate, numele lui Daniel a apărut în titlul mai multor articole de pe portalele de știri, iar aceasta a atras și mai mult atenția publicului, internauții coreenii devnind și mai curioși în legătură cu recentele sale controverse. În cele din urmă, fancamul cu prestația lui Daniel a ajuns al doilea cel mai bine vizualizat video de pe Naver TV, după fancamul cu evoluția lui Park Ji Hoon.

Pe 9 mai, tot acest fancam ocupa locul 1 în TOP 100 Clipuri, vizualizate de persoane cu vârste cuprinse între 10 și 30 de ani, locul 3 – la categoria 40 – 50 ani. În plus, Daniel l-a învins pe Ji Hoon, care mereu se afla pe prima poziție a ratingului.

Fancamul cu Kang Daniel continuă să atragă și mai mult atenția, în prezent, acesta ocupând locul 11 în TOP 100 Cele mai Bune Videoclipuri. Mai mult, Daniel este singurul stagiar de la Produce 101, care a ajuns în TOP 15 al acestui clasament.

Văzând aceasta, coreeni au comentat: ”Vai, ce se întâmplă cu Kang Daniel?”, ”A devenit și mai puternic!”, ”Toți din jurul meu îl plac” și multe altele.

Pentru Daniel, veștile proaste s-au dovedit a fi foarte bune.

sursa

Reclame

Un gând despre “Recentul scandal în care a fost implicat Daniel, îi aduce acestuia și mai multă popularitate

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s