Trupa NU’EST câștigă popularitate!


Imagini pentru NU'EST 2016

Se pare că ideea de a participa la emisiunea Produce 101, nu a fost chiar atât de rea, trupa NU’EST își extinde popularitatea, iar aceasta o dovedește apariția albumelor și melodiilor în clasamente.

Când pentru prima dată agenția Pledis Entertainment a făcut anunțul cu privire la participarea membrilor NU’EST la show, unii dintre fani s-au bucurat, dar alții s-au arătat destul de îngrijorați, deoarece aceasta ar putea afecta viitorul trupei.

Din fericire, după puținele succese obținute în cadrul emisiunii, dar și popularitatea în creștere a trupei, putem spune cu certitudine că ideea de a participa la Produce 101 are un impact pozitiv. Cu ajutorul acestui show, albumele de la NU’EST: ”Canvas”, ”Q is” și ”Action” au ocupat locul 5, 9 și 14 în topul Hanteo.

În plus, NU’EST a ajuns în topul Cele Mai Bine Vândute Albume de pe site-ul Yes24, albumele ”Canvas”, ”Q is”, ”Re:BIRTH”,  ”Action” și ”Sleep Talking” clasându-se pe locurile 6, 7, 9, 19 și 20.

De asemenea, trupa a ajuns și în topul Melon, ocupând locul 12 în topul Trupe Masculine și locul 39 în topul 100 Artiști.

Pe lângă rezultatele înregistrate în topuri, NU’EST a reușit să vândă peste 200 de exemplare ale albumului ”I’m Bad”, pe site-ul Kpop Mart, doar în ultima săptămână. De asemenea, trupa a vândut toate albumele pe care le avea în stoc, pe site-urile k-pop, inclusiv yesasia.com și kpopmart.com.

Datorită sprijinului constant acordat de fani, dar și reușitelor pe care le-a înregistrat în topuri, în ultima vreme, sperăm că în viitorul apropiat, trupa NU’EST va fi în centrul atenției.

cr: yesasia

Reclame

7 gânduri despre “Trupa NU’EST câștigă popularitate!

  1. Nu prea am vazut cu ochi buni aceasta particiare a lor la acest show si sincera sa fiu credeam ca se vor desparti si ei dar acum ma bucur pentru ei. Ma bucur ca se fac remarcati pentru ca merita. Sunt mandra de ei. Si inca tot nu vad aceasta participare a lor cu ochi buni dar asta e.

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s