O poză cu Sulli alături de fostul și actualul ei iubit, atrage atenția coreenilor


O fotografie cu Sulli, unde apare alături de fostul și actualul ei iubit, a devenit un subiect fierbinte pentru discuții.

În poză, care a fost făcută în luna august a anului 2015, Sulli radiază de fericire alături de Choiza, bărbatul din dreapta, iubitul ei din acea perioadă, iar în stânga, îl puteți vedea pe actualul ei iubit, Kim Min Jun. De asemenea, în poză mai apar Crush, Gaeko și alți artiști de la agenția Amoeba Culture.

Fotografia a atras atenția internauților coreeni, datorită relației dintre Choiza și Kim Min Jun, care se presupune că au fost prieteni apropiați, mai bine de 10 ani.

În urmă cu câteva zile, Choiza și-a actualizat contul de Instagram, artistul a publicat o poză, iar în legendă acesteia a lăsat un mesaj suspicios, care, potrivit internauților coreeni, se referă la o posibilă infidelitate. Acum fanii se întreabă, dacă nu cumva cântăreața l-a înșelat pe Choiza cu Kim Min Jun.

Voi ce credeți?

cr: showasia

Anunțuri

2 gânduri despre “O poză cu Sulli alături de fostul și actualul ei iubit, atrage atenția coreenilor

  1. Ca e cazul ca lumea sa o lase sa si vadă de viața ei ?? :))) .. orice mica tampenie ce o face, orice poza ce o postează pe insta e subiect de știre .. e enervant deja .. Si supra mega ultra saturat subiectul 🙅🙅 prima data..ba ca nu rezista fara el si l amenința cu sinuciderea..acum ca i a fost infidela cu un prieten .. pe bune? Chiar trebuie sa stiu detalii de genul ?

    Apreciat de 1 persoană

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s