Trupa Bangtan Boys primește laude de la PSY


Într-un interviu acordat recent, PSY a lăudat trupa BTS pentru reușitele sale și ia acordat câteva sfaturi, pentru o carieră îndelungată.

”Am observat că trupa BTS este foarte populară în străinătate. Sunt foarte mândru de ei și cred că merită să primească această atenție” – a declarat PSY.

În calitate de artist, care de asemenea, a experimentat sentimentul unei creșteri neașteptate a popularității în străinătate, PSY a spus: ”Eu – sunt un exemplu unic a unui astfel de succes, același lucru pot spune și depsre BTS. Se pare că artiștii, de la care oamenii se așteaptă cel mai puțin, obțin rezultate impecabile.”

De asemenea, PSY a complimentat trupa, spunând: ”În perioada când abia debutaseră, i-am întâlnit pe BTS, de câteva ori, la show-uri muzicale. Văzându-le efortul, m-am simțit mândru. Cred că BTS va continua să crească și mai mult, va primi și mai multă recunoaștere”.

În cele din urmă, artistul de la YG Entertainment a venit cu niște sfaturi pentru trupa de la Big Hit”Vreau să le spun că, indiferent de cât de mult timp vor promova în străinătate, nu trebuie să se simtă împovărați. Ei deja au devenit artiști, demni de recunoaștere în Asia”.

Între tim, PSY a început promoțiile pentru cel de-al 8-lea album al său, care a fost intitulat ”4×2=8”.

cr: showasia

Reclame

3 gânduri despre “Trupa Bangtan Boys primește laude de la PSY

  1. „Se pare că artiștii, de la care oamenii se așteaptă cel mai puțin, obțin rezultate impecabile” cat de frumos si adevarat 🙂 Eu si PSY avem ceva in comun, suntem mandri de trupa BTS ❤ ❤ ❤

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s