Make-up artistul Pony se căsătorește după 10 ani de relație


https://i1.wp.com/cdn.koreaboo.com/wp-content/uploads/2017/05/PONY.jpg

Pony, un makeup artist popular pe Instagram și Youtube, se căsătorește cu prietenul ei după 10 ani de relație.

Iubirea e în aer și se pare că Pony a decis să facă pasul cel mare. Ea a atras atenția multor oameni prin iscusința sa. De asemenea, Pony este cunoscută și ca stilista talentată a lui CL, fostă membră 2NE1.

Recent, ea și-a anunțat cei 3,2 milioane de urmăritori că motivul pentru care nu a mai fost atât de activă pe rețelele de socializare este pentru că se căsătorește cu iubitul ei, după ce au petrecut 10 ani împreună.

Bună, aici e Pony.
Am vești entuziasmante pentru toată lumea!
În mai, într-o frumoasă zi de primăvară, mă voi căsători cu cel cu care mi-am petrecut ultimii zece ani din viață. În ultimul timp nu am acordat prea multă atenție videoclipurilor de pe Youtube, pentru că m-am pregătit pentru acest moment important din viața mea. Voi reveni în forță în luna iunie.
Vă mulțumesc pentru susținerea necondiționată.
Vă rog, continuați să ne dați iubirea și binecuvântarea voastră.

Pe lângă anunț, Pony a încărcat și câteva fotografii.

안녕하세요, 포니입니다. 좋은 소식이 있어 이렇게 알려드리게 되었습니다! 꽃 피는 5월, 10년이라는 긴 시간을 함께한 사람과 이제 그 사랑의 결실을 맺으려 합니다. _ 그리고, 1년여의 시간 동안 결혼을 준비하면서 영상도 많이 못 올려드리고 활동도 뜸했었는데요. 6월부터는 다시 불붙여 보겠습니다. 🙌🏼 _ 그동안 저희 모습 지켜봐 주시며 응원해주셨던 분들 감사합니다. 앞으로도 저희 두 사람 예쁘게 살 수 있게 축복해주세요! – _ Hi, it's Pony. I have exciting news for everyone! In May, on a beautiful spring day, I will be getting married to someone I shared the last ten years of my life with. For the past year I haven't been the best at uploading videos because I've been preparing for this special moment in my life. I'll be back in full blast in June! Thank you for your unconditional support. Please continue to give us your blessings and love.🕊 _

A post shared by PONY 포니 (@ponysmakeup) on

Contul lui Pony a fost creat în 2008, însă nu se știau foarte multe despre ea. Conform Be Asia, unul din puținele lucruri știute despre Pony este că inelele de cuplu ale ei și iubitului ei sunt One Ring din Lord of the Rings. Fanii speculează că cei doi s-au întâlnit la școală cu 10 ani în urmă și au stat împreună de atunci.

Deși e o informație neconfirmată, fanii suspectează că @Vivus_Vici, care postează fotografii cu Pony regulat, este contul iubitului ei. Felicitările pentru Pony nu au încetat să apară în comentariile scrisorii lui Pony.

흐느적

A post shared by @ vivus_vici on

sursă

Save

Anunțuri

4 gânduri despre “Make-up artistul Pony se căsătorește după 10 ani de relație

  1. Doamne,o iubesc,o ador! Modelul meu se casatoreste!Cred ca imi dau lacrimile😭😭
    Fie ca aceasta comuniune sfanta sa le intareasca dragostea si sa îi uneasca si mai mult pe masura ce trec anii si sa nu le fie teama inainte de a spune marele „DA”,oricum nu au alta obtiune 😂😍😍 Felicitari noilor însuraței! 😍😍😍❤💖💕💓💟💗💞💖💓💕💟💗💞💝💟💞💗💝💗💟💘💞💝💗💝💓💓💓💕💖💕❤❤💕❤❤💕💕💖💖💖💟💓💓💞💞💝💝💘💘💗💗💓💓❤❤

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s