TWICE este acuzată de plagierea unei melodii de la Hailee Steinfeld și coregrafia de la Lovelyz


https://i1.wp.com/www.allkpop.com/upload/2017/05/af_org/17134521/lovelyz-twice.jpgTWICE a adunat mai multe acuzații de plagiere cu noul album „Signal”.

Utilizatorii comunităților online le acuză pe fetele din grupul TWICE că au plagiat piesa ”Starving” a lui Hailee Steinfeld. Internauții sunt de părere că începutul melodiei de la TWICE, Someone Like Me” sună foarte asemănător cu cel al lui „Starving” a unei artiste americane.

Ca răspuns al acuzațiilor, JYP a răspuns pe 16 mai: „Momentan verificăm cu producătorul piesei ‘Starving’. Vom face un anunț după confirmare.

De asemenea, grupul e acuzat și pentru copierea coregrafiei trupei Lovelyz. Mișcările din mână și cap folosite în timpul „Signal” sunt destul de similare cu cele din coregrafia pentru melodia „WoW!

https://i2.wp.com/www.allkpop.com/upload/2017/05/content/twice_1495043576_t.gif

https://i0.wp.com/www.allkpop.com/upload/2017/05/content/twice_1495043620_t1.gif

JYP Entertainment nu a lăsat un răspuns privitor la acuzațiile de plagiere ale coregrafiei.

Internauții au comentat pe diferite site-uri online: „Ascunzându-și fețele după mâini este mult prea asemănător”, „Idolii plagiatului”, „Ele au copiat și din coregrafia trupei DIA…”. Pe de altă parte, unii internauți au spus: „Mișcările se vor epuiza toate în 10 ani. Fiecare mișcare va fi văzută ca plagiată”, „Totul e plagiat dacă vezi lucrurile în felul ăsta”, „Cred că TWICE e doar prea popular”.

Voi credeți că seamănă?

sursă

 

Reclame

14 gânduri despre “TWICE este acuzată de plagierea unei melodii de la Hailee Steinfeld și coregrafia de la Lovelyz

  1. Mor, am dat drumul în același timp și nici nu era vreo diferență. Oricum, ce să mai ceri dela TWICE. Nici talent, nici originalitate și nici frumusețe fără bisturiu.

    Apreciază

    • Frumusete fara bisturiu? Nu spun ca acest lucru nu poate fi adevarat, insa poate fi si fals.Nu avem nici-o dovada, sa nu tragem concluzii pripite.Poate ele au sezisat asemanarea, dar nu aveau cum sa refuze melodia.Nu este vina lor, ci a lui J.Y. Park. Sa nu le mai acuzam pe fete fara motiv, si nici alta vedeta.De vreme ce NU ele au compus melodia/ facut dansul nu este vina lor.Talent au , de vreme ce pot dans, face rap, unele din ele chiar si gimnastica.Chayeong compune si canta la pian, si deasemenea si Dahyun.Pot canta.Poate nu au ele cine stie ce technica, insa pot canta.Bine la capitol frumusete si talent, este strict parerea fiecaruia, totusi nu ele au copiat dansul/melodia pentru ca ele nu le-au facut.Ele doar le-au invatat.Oricum cred ca sunt cat de cat originale, cel putin Sana.Aici ma refer la sha sha sha.Nimeni nu a obligat-o sa il pronunte asa.

      Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s