China transmite un mesaj Coreei de Sud cu privire la situația THAAD


Imagini pentru Rapper

China își exprimă puternic opoziție față de THAAD, iar de data aceasta, prin intermediul unui grup de rapperi tineri!

Rapperii selectați de către guvernul chinez au lansat recent un videoclip ce are în prim-plan problema THAAD (Guvernul sud-coreean a luat decizia de a implementa sisteme de apărare anti-rachetă pe teritoriul țării, decizie care la rândul său a fost luată probabil ca protest împotriva guvernului chinez care refuză să accepte hotărârile de la Haga cu privire la cazul Mării Chinei de Sud).

CD REV este unul dintre rapperii grupului și a dezvăluit că aceștia au primit ajutor din partea oficialilor guvernamentali pentru a finaliza și a promova videoclipul pe site-urile din străinătate.

În videoclip, rapperii chinezi vorbesc în numele națiunii lor și transmit Coreei de Sud următoarele – ”Fratele tău mai mare este supărat”, ”Mergi mult prea departe”. De asemenea, grupul zice ”Noi spunem nu, nu, nu” pentru a scoate în evidență și mai mult nemulțumirea Chinei față de acțiunile Coreei de Sud.

Lansarea acestui videoclip nu este prima metoda non-diplomatică la care a apelat China pentru a-și demonstra dezacordul față de situația THAAD. De asemenea, China a interzis divertismentul coreean și a închis magazinele Lotte.

Este de așteptat ca tensiunea dintre cele două națiuni să aibă efecte nu doar asupra politicii, dar și în domeniul afacerilor și al divertismentului.

Sursa: allkpop

Anunțuri

2 gânduri despre “China transmite un mesaj Coreei de Sud cu privire la situația THAAD

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s