Reacția neprețuită a lui Roy Kim atunci când Henry dezvăluie că o place pe sora lui mai mare


Cei doi au apărut de curând în emisiunea TV „Happy Together”. Henry a povestit ce simte pentru sora lui Roy Kim, provocându-i acestuia din urmă o reacție super amuzantă.

Henry a dezvăluit în cadrul show-ului TV că a cunoscut-o pe sora lui Roy Kim cu ceva timp în urmă, prin intermediul unor prieteni. Cântărețul a mers și mai departe, mărturisind că aceasta se apropie de idealul lui de femeie și că „este foarte elegantă… Când am întâlnit-o prima dată, am devenit brusc foarte agitat. Iar eu nu sunt tipul de persoană care să se emoționeze ușor”.

Mai mult, Henry l-a suprins total pe Roy Kim când a povestit că a fost la camping cu sora lui mai mare. Fratele protector a reacționat rapid: „Sper că nu ați fost singuri.” Henry a recunoscut că au ieșit cu un grup de prieteni și că, de altfel, cei doi au vorbit foarte puțin. Dar a adăugat: „Dacă ar fi să mă căsătoresc, aș alege o soție ca ea. Sunt pregătit să îmi întâlnesc viitoarea soție.”

Mai târziu, atunci când Roy Kim a fost întrebat pe cine ar alege ca și cumnat, între Ji Sang Ryul și Henry, acesta a răspuns că „Bineînțeles, pe Henry”, provocând râsete în studio.

Cu toate acestea, întrebat dacă Henry ar avea vreo șansă la o poveste de dragoste, Roy a răspuns pe loc: „Nu se va întâmpla niciodată”, spulberând astfel orice speranță posibilului pretendent.

Sursa

 

 

Reclame

Un gând despre “Reacția neprețuită a lui Roy Kim atunci când Henry dezvăluie că o place pe sora lui mai mare

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s