Hongbin din VIXX este foarte talentat la ‘Overwatch’


Aparent, Hongbin din trupa VIXX se află în topul jucătorilor de Overwatch, clasându-se pe locul 7 din Coreea, în ciuda faptului că este un idol.

Poate ați auzit că în Coreea de Sud jocul Starcraft2 este extrem de popular (nu degeaba fusese anunțat tocmai la Seul). ”0verwatch” este un joc care provine de la aceeași firmă producătoare, Blizzard Entertainment, firmă cunoscută de asemenea pentru World of Warcraft și Diablo.

Inițial ,se crezuse că Hongbin este locul 7 în lume, dar unii fani au corectat, spunând că este pe locul 7 din Coreea, și doar dintre jucătorii care s-au specializat pe caracterul Hanzo din Overwatch. Hanzo este un arcaș cu o mobilitate nu foarte mare dar este acrobat și letal pentru oponenți în anumite situații.

În orice caz, având în vedere că zona Coreei este cea mai competitivă zonă din lume (la un turneu precedent 12 echipe din 16 erau coreene), este foarte posibil ca Hongbin să fie într-adevăr pe locul 7 din lume, o realizare impresionantă, mai ales pentru un idol cu un program încărcat.

Cu ceva timp în urmă, băieții de la MONSTA X și cei de la VIXX s-au confruntat în Overwatch unde Hongbin nu a jucat ,ca să-l vedem, dar ne-a asigurat că nimeni de acolo nu-l poate învinge. În videoclipul de mai jos aflăm că mulți alți idoli au fost captivați de acest joc.

Recent, personajul D.va din Overwatch a fost introdus în Heroes of the Storm (un alt joc de la Blizzard Ent.), aceasta fiind de origine coreeană, pe nume Hana Song, iar dansul său reprezentativ este după melodia ”TT” de Twice (se observă la minutul 5:56).

Sursa: asianjunkie

 

 

Reclame

3 gânduri despre “Hongbin din VIXX este foarte talentat la ‘Overwatch’

  1. pai, ca are locul 7 bravo lui, in ciuda programului incarcat. asta ca si cum noi avem timp sa ne uitam la kdrame in ciuda programului incarcat de scoala. Hongbin ma va intelege.

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s