Junsu e activ pe scenă și în timpul serviciului militar


image

Se pare că serviciul militar, în cursul căruia se află, nu i-a răpit lui Junsu din JYJ elanul de a se urca pe scenă.

Într-un videoclip apărut recent pe rețelele de socializare, Junsu apare dansând pe scenă alături de un grup de polițiști care promovau Fortăreața Hwaseong, un sit din patrimoniul UNESCO situat în Sowon, provincia Gyonggi.

Particip la evenimente locale destul de des de când m-am înrolat, chiar mai mult decât pe vremea când eram cu JYJ”, a spus Junsu, îmbrăcat fiin cu uniforma de poliție. ”Sunt recunoscător că am fost invitat la acest program alături de voi”.

Alături e colegii săi, artistul a demonstrat că dansul nu i s-a deteriorat, în ciuda faptului că și-a întrerupt activitatea din JYJ. A interpretat energic dansuri pentru ”Dangerous” a lui Michael Jackson, precum și pentru o piesă din coloana sonoră a muzicalului ”Death Note”, în care a jucat.

Junsu s-a înrolat pe 9 februarie și a fost repartizat în corpul de Poliție din sudul Proviciei Gyonggi. El a fost de asemenea zărit în timpul serviciului dirijând circulația și schimbând replici cu fanii care l-au recunoscut.

 

Sursa: Kpop Herald

Anunțuri

Un gând despre “Junsu e activ pe scenă și în timpul serviciului militar

  1. Logic…si JJ a fost la fel de activ….asta pentru ca sunt f buni si profesionisti. Yoochun lasand „scandalul” la o parte(scandal din care a iesit 100% nevinovat)… el nu are voie sa participe la nici o activitate a armatei decat cel mult sa ajute la organizare, fiind in serviciul public!! De aceea toti care fac armata in serviciul public nu apar nicaieri !!

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s