‘Blue’ de la Big Bang are 100 milioane de vizionări


Big Bang continuă să fie lider în clasamentul trupelor cu cele mai multe videoclipuri, care au trecut de 100 milioane de vizualizări.

În urmă cu câteva zile, clipul melodiei “Let’s Not Fall In Love” a atins pragul de 100 milioane de urmăriri, devenind cel de-al 7-lea mv al trupei Big Bang, care a adunat acest număr impresionant de vizionări, iar de curând, și videoclipul piesei ”Blue” a înregistrat această performanță.

În prezent, Big Bang este singurul grup k-pop care are 8 videoclipuri cu peste 100 milioane de urmăriri, 2 dintre care au trecut pragul de 200 milioane: Fantastic Baby”, “Bang Bang Bang”, “Loser,” “Bad Boy”, “Let’s Not Fall In Love”, ”Blue”,  Good Boy G-Dragon și Taeyang, și  Crooked de la G-Dragon.

Următorul videoclip de la Big Bang care va aduna 100 milioane – FXXK IT, în prezent acesta are peste 93 de milioane de urmăriri.

Felicitări trupei și fanilor VIPs!

Reclame

Un gând despre “‘Blue’ de la Big Bang are 100 milioane de vizionări

  1. In sfarsit si un lucru bun pe langa toata nebunia asta cu T.O.P. Bravo, baieti! Sunt asa mandra de voi. Sper ca totul sa se termine cu bine. Oricum eu voi fi tot aici ca si pana acum alaturi de ei.

    Apreciat de 3 persoane

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s