Cum a fost prins T.O.P de către poliție?

De când T.O.P a fost prins consumând droguri, toți se întreabă cum a reușit să fie descoperit! Aici veți afla răspunsul la această întrebare, într-un raport exclusiv realizat de către Koreaboo și Dispatch.

În luna martie a anului 2016, un fost stilist al trupei 2NE1 și, totodată, un prieten apropriat celor din Big Bang, a fost arestat pentru consumul ilegal de narcotice.

Yang Seung Ho (a.k.a Yang sau XIN) a fost arestat pentru că a fumat marijuana în Tokyo, Japonia.

Înainte de a fi arestat în Japonia, XIN a fost prins în luna aprilie a anului 2014 în Los Angeles, California, având asupra sa cocaină.

Rapoartele inițiale susțineau faptul că acel scandal ar putea implica și idolii k-pop din cauza relațiilor pe care le are XIN cu mulți artiști din industrie.

Cu toate acestea, atunci poliția nu a arestat nici un idol și se pare că nimeni nu era implicat în controversa lui XIN cu drogurile.

Dar acum, Dispatch a dezvăluit că investigațiile împotriva lui XIN sunt cele care au determinat ca T.O.P  să fie suspectat.

Acest lucru înseamnă că poliția a început să-l investigheze pe T.O.P undeva prin martie sau un pic după sfârșitul lunii martie 2016.

În ciuda suspiciunilor, poliția nu a avut destule probe pentru a cere ca T.O.P să fie testat și, în consecință, cazul nu a mai fost continuat.

Un an mai târziu, în martie 2017, poliția a început oficial s-o ancheteze pe Han Seo Hee pentru consumul ilegal de droguri.

În iunie 2016, Han Seo Hee și-a șters toate conturile de socializare.

Câteva surse din Departamenul de Poliție au dezvăluit că aceasta a început să fumeze marijuana pentru a putea face față stresului.

În timp ce o investiga pe Han Seo Hee, poliția a aflat că și T.O.P a fumat marijuana alături de aceasta.

Poliția a examinat bunurile lui Han Seo Hee și, astfel, a putut verifica validitatea declarației sale – că a fumat împreună cu T.O.P.

Datorită acestei verificări, polițiștii au putut să ceară un test antidrog de la T.O.P, care a ieșit pozitiv.

T.O.P s-a înrolat în armată pe 9 februarie 2017. Acesta a fost oficial desemnat la Secția de Poliție din Gangnam, Seul, pe 6 martie 2017.

Inițial, artista a negat acuzațiile aduse, susținând că aceea are doar o țigară electronică.

Dar când i-au fost prezentate probele împotriva acestuia, T.O.P a mărturisit că a fumat marijuana în casa lui alături de Han Seo Hee.

Sursele din interior spun că el a fumat alături de Han Seo Hee în 3 ocazii diferite, în perioada 9 – 12 octombrie 2016.

Pe 25 octombrie, T.O.P oficial a dat examenul pentru a putea fi un polițist.

Pe 1 iunie 2017, primele rapoartele despre consumul ilegal de droguri al lui T.O.P au fost făcute publice, acesta fiind în a treia zi de permisie.

O zi mai târziu, T.O.P s-a reîntors la secția de poliție pentru a fi interogat în continuare.

Poliția a trimis cazul procurorilor pentru rechizitoriu.

Mai multe detalii despre stadiul investigației nu au fost făcute publice, de când T.O.P s-a întors de la secție.

Cu toate acestea, o sursă din interiorul departamentului de poliție a spus că și un alt membru din trupa Big Bang a fost testat.

Dar fiecare test antidrog făcut membrului respectiv, a ieșit negativ, astfel, nemaifiind implicat în investigație.

T.O.P probabil va primi o suspendare a rechizitorului pentru a-și termina serviciul militar.

Până atunci, acesta va trebuie să rămână unde a fost desemnat, la Secția de Poliție din Gangnam, Seul.

Dacă este găsit vinovat, T.O.P va putea primi până la 5 ani închisoare sau o amendă în valoare de 50 de milioane won (44.560$).

Sursa: koreaboo

 

14 gânduri despre „Cum a fost prins T.O.P de către poliție?

  1. YG Stan

    Eu tot sunt in ceata. Am inteles faza cu stilistul si cu tipa aia dar ce legatura au astia doi unul cu altul? Si cum s-a ajuns la T.O.P? Si de ce special T.O.P? Si de ce acum s-a dezvaluit ca a consumat marijuana? De ce la primul test nu si la asta da? Cam prea multe intrebari fara raspuns. Cred ca intrebara centrala ar fi ,,De ce?”.

    Apreciază

    Răspunde
    1. Defoll

      In cazul cu stilistul, politia îl doar suspecta pe T.O.P (deoarece, probabil, era unul dintre artiștii cu care XIN era apropiat), însă nu a avut destule probe pentru a-i face testul așa ca au renunțat la caz .
      Apoi, tipa a fost prinsa ca a fumat marijuana, iar ea a declarat ca a fumat alături de T.O.P . Politia i-a făcut testul care a ieșit pozitiv și mai departe știi povestea.
      Sper ca ai înțeles măcar ceva din ce ti-am explicat ☺

      Apreciat de 1 persoană

      Răspunde
      1. YG Stan

        Da dar de ce T.O.P? De ce special el? Nu numai el a interactionat cu acel stilist. Si totusi care e legatura stilistului cu tipa aia sau ce treaba avea ea cu el? Legatura dintre ei doi e T.O.P? E putin ciudat. Nu prea are sens. Cred ca e ceva mult mai mult de atat.

        Apreciază

        Răspunde
  2. naomi

    Wow chiar wow niciodata nu le dau dreptate internautilor coreeni dar chiar ar trebui ca tot yg ul sa fie anchetat toti angajatii idolii si chiar si papa yg:)) nu ma intelegeti gresit nu am o problema cu ceea ce fac ei in timpul liber si ce fumeaza dar cam au scapat cu toate si stiti cum se zice ulciorul spart nu merge de multe ori la apa…mie imi place de ei sunt asa mai rebeli nu respecta neaparat imaginea de idoli dar ma exaspereaza fanii lor care nu accepta ca mai fac si ei greseli ca sunt oameni si care vor sa fie tratati ca niste zei pt ca sunt in big bang foarte multi VIP s ii desconsidera pe ceilalti idoli iar asta sper sa ii faca putin sa le mai scada din orgoliu…cred ca si fan daaa trebuie sa i iubesti si sa i sustii dar totusi cand comit greseli frate accepta adevarul…atunci cand un idol mai ales femini face ceva minoooor cum a fs faza cu tiffani cu steagul japoniei frate era o greseala bineinteles dar doamne ce comentarii au lasat ceilalti chiar nu stiu idolii sunt tratai diferit in functie de gen…pai daca nu era TOP si era o fata, femeie jesus pai era linsata pana acum…eu chiar sper sa poata plati si sa nu intre la puscarie pt ca nu merita dar bănuiesc ca, Coreea de sud nu e romania unde timpul trece leafa merge si acolo legile sunt respectate…inca o data nu sariti pe mine ca sunt anti sau ceva chiar imi pare raaau de el si respect timpul lui liber si personal dar vreu ca asta sa fie o trezire la realitate putin pt fani

    Apreciat de 2 persoane

    Răspunde
    1. YG Stan

      Ar trebui ca tot YG-ul sa fie anchetat? Da. Hai sa fie anchetati toti angajatii, artistii si chiar si Papa YG dar hai sa fie anchetati si ceilalti artisti care au interactionat cu agentia asta. Dar nu, hai sa fie anchetati si actorii si stagiarii agentiei. Mi se pare mult mai corect asa. Ca de ce nu. Serios acum nu ti se pare putin penibil? Ce legatura au aici, de exemplu BP sau AKMU sau Bang Yedam?
      Toate trupele sau macar majoritatea trupelor au fani de genul care-si considera idolul sau idolii preferati buricul pamantului sau mai stiu eu ce. Nu fa referire doar in cazul asta sau doar la BB pentru ca nu e corect. Si faza cum ca foarte multi VIP’s ii desconsidera pe ceilalti idoli mi se pare o prostie pentru ca na nu numai ei fac asta dar totusi eu nu prea am vazut asta si sunt un VIP de ceva timp. Si cred ca marea majoritate a fanilor sunt constienti de faptul ca ar trebui sa accepte adevarul in astfel de situatii. Multi fani sunt cu capul pe umeri si stiu sa fie realisti si sa accepte adevarul atunci cand trebuie. Ca mai sunt si fani care nu accepta adevarul atunci cand un idol de-al lor greseste asta e. Mai sunt si din astia. Nu avem ce face.
      De cand cerul si pamantul se fac diferente intre sexe. Da, de cele mai multe ori femeile sunt nedreptatite in general sau tratate mai prejos decat barbatii pentru ca na ei reprezinta sexul puternic iar femeia sexul slab. Nu e corect asa si ar trebui ca ambele sexe sa fie tratate egal pentru ca nimeni nu e mai prejos decat nimeni. Totisi e cam greu sa schimbi gandirea unor oameni carora le este intiparita aceasta idee in minte. Normal ca de fiecare data un scandal al unui idol de sex feminin va fi tratat sau privit altfel decat unul al unui idol de sex masculin pentru ca asa a fost din totdeauna. Mereu se face aceasta diferenta care cred eu ca nu prea isi are rostul si pentru ca toti ar trebui sa fim tratati in mod egal nu in functie de niste criterii stabilite de nu stiu cine sau pentru ca asa gandesc marea majoritate a oamnenilor, mai ales marea majoritate a barbatilor si poate aici sunt incluse si unele femei care gandesc asa si accepta asta pentru ca na… Ma opresc aici pentru ca legat de acest subiect ar fi cam multe de spus.
      Si 4 si ultimul punct. Sper ca T.O.P sa scape de ta si sa plateasca doar amenda ca na doar are de unde. Sper doar sa nu se agraveze mai mult de atat. Oricum eu tot voi fi alaturi de el si de trupa asta pentru ca sunt un fan adevarat, un VIP adevarat si trupa asta inseamna foarte mult pentru mine.
      P.S.: Spor la citit. Cam sunt experta in romane dar de data asta treaca, merge asa.

      Apreciat de 1 persoană

      Răspunde

Lasă un comentariu