Naeun din A Pink are proporții de invidiat?

Imagini pentru song naeun new face mv

Recent, Naeun din A Pink a pozat pentru o revistră celebră din Coreea, iar pozele acesteia au câștigat o atenție deosebită din partea internauților. Se pare că coreenii sunt impresionați de proporțiile pe care le are idolul feminin.

Comentariile acestora:

Articol: ”Acest corp e real? Song Naeun din A Pink, o adevărată frumusețe”

[+719, -24] De ce arată mai rău în pozele de la ședințe foto decât în pozele dezvăluite de jurnaliști? ㅋ Arată mult mai bine în pozele făcute de reporteri. Să fie machiajul și coafura de vină?

[+591, -76] Fața ei arată bine doar în cazul în care make-up artistul este un profesionist, dar asta nu o face vedetă de top

[+437, -56] De ce să folosești un astfel de chip pentru un așa concept ㅠㅠ Te iubesc, Song Naeun~~~~

[+41, -18] Nu înțeleg, de ce toată lumea o consideră frumoasă …. cu siguranță, în spatele la toată publicitatea ei se află un sponsor …

[+37, -4] Acum înțeleg de ce cei care se ocupă de reclame o iubesc atât de mult pe Seolhyun din AOA

[+32, -2] Arată mult mai bine, atunci când singură își alege ținutele. Ce pierdere.

[+31, -2] Una și aceeași expresie în toate pozele

[+24, -2] Are fața plată

[+24, -3] Aceeași expresie peste tot;;;

cr: k-pop stock

8 gânduri despre „Naeun din A Pink are proporții de invidiat?

  1. Adi

    Doamne. Nu sunt hater sau ceva, dar e slaba, plata si atat.
    Toți idolii feminini sunt așa.
    Eu mult mai mult apreciez corpul unui model fitness sau al unui sportiv decât un bețișor mergator cu pozele clar editate.

    Apreciază

    Răspunde
  2. Dana's

    Nimic impresionant, e „scandura”, nu i-ar strica 2-3 kg in plus. E frumusica, dar nimic mai mult. Iertati-ma ca spun asta, dar, nu are proportii de invidiat.

    Apreciază

    Răspunde
  3. Ally

    Chiar nu mi se pare de invidiat…doar ca are soldurile mai late putin comparativ cu restul corpului?Seolhyun arata mult mai bine,aduc aceasta comparatie pentru ca au corpurile construite asemanator si sunt des laudate.

    Apreciază

    Răspunde
  4. Alexandra

    O fi de invidiat, dar mie mi se pare cam „dreapta”, in sensul ca nu prea are forme. E doar slaba… sunt idoli feminini care au un corp mult mai frumos decat al iei!

    Apreciază

    Răspunde
  5. Ynna

    Da, chiar are un corp de invidiat…!!! Mereu ma gandesc cum de coreencele reusesc sa arate asa bine, adica sa fie atât de slabe😱 😱 😱. Spun asta pentru că sunt adepta femeilor care stiu sa tina la corpul lor 👌👍

    Apreciază

    Răspunde

Lasă un comentariu