Minah din Girl’s Day spune că susține acest stagiar din ‘Produce 101’


https://i1.wp.com/cdn.koreaboo.com/wp-content/uploads/2017/06/minahrohtaehyun-1600x818.jpgMinah din Girl’s Day își susține prietenul din emisiunea Produce 101!

Idolul senior a ținut să-și arate sprijinul față de prietenul eu, Noh Taehyun, un participant al celui de-al doilea sezon din Produce 101.

https://i1.wp.com/cdn.koreaboo.com/wp-content/uploads/2017/06/rohtaehyun.jpg

Minah a încărcat o imagine pe contul său de Instagram cu echipa din care făcea parte Taehyun și în descrierea pozei a spus că l-a urmărit entuziasmată.

Taehyun, nu-ți spun asta doar ca o prietenă, dar tu ești cu adevărat uimitor! Am învățat mult și am fost mulțumită, în tine se ascunde un potențial imens!! Am urmărit coregrafia și tu ai dansa-to chiar bine!! #NohTaehyun #awesome

Prin această postare s-a referit la prestația echipei pe melodia „Shape of You” a lui Ed Sheeran. Coregrafia a fost făcută de însuși Noh Taehyun.

Noh Taehyun a debutat în 2014 sub numele de Kid Monster într-un grup numit HOTSHOT, dar a intrat în competiție cu membrul Ha Sungwoon.

Puteți urmări întreaga prestație aici:

sursă

Anunțuri

2 gânduri despre “Minah din Girl’s Day spune că susține acest stagiar din ‘Produce 101’

  1. Noh Taehyun merita, chiar are talent. L-am urmarit, abilitatile lui de dans (si nu numai) sunt la nivel ridicat. Imi place mai mult cum danseaza freestyle (e si un pic amuzant pe deasupra). Iar coregrafia pentru Shape of U chiar e foarte buna, pare simpla dar e geniala. Bine ca a fost apreciat la justa valoare.

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s