‘#StayStrongTOP’ a devenit #1 pe Twitter + fanii blochează știrile site-urilor allkpop și koreaboo


Fanii grupului Big Bang, dar și a altor trupe k-pop, și-au exprimat în mod direct sprijinul pentru TOP din Big Bang, aceștia au adus în trend pe Twitter hashtagul ”#StayStrongTOP”, care s-a plasat pe locul 1 câteva ore la rând, apoi a coborât pe 3.

De asemenea, fanii au început să blocheze știrile care au legătură cu scandalul lui TOP din Big Bang, publicate de allkpop, koreaboo și netizenbuzz. De la apariția primilor informații în legătură cu acest scandal, site-urile au publicat o mulțime de articole cu conținut negativ. Fanii învinuiesc site-urile de denaturarea informațiilor, de atitudinea iresponsabilă față de această problemă, dar și publicarea mai multor articole cu conținut negativ.

cr: yesasia, vipbigbang.ru

 

 

Reclame

10 gânduri despre “‘#StayStrongTOP’ a devenit #1 pe Twitter + fanii blochează știrile site-urilor allkpop și koreaboo

  • Da, ai dreptate. Desi sunt un VIP, niciodata nu m-am gandit ca fandomul trupei Big Bang este atat de puternic si loial. Inca din prima zi a aparitie stirilor despre scandal, fanii si-au aratat suportul si nu i-au intors spatele, asa cum s-a intamplat in cazul altor artisti. Dar ceea ce m-a surprins si mai mult a fost faptul ca adminii site-urilor care publica informatii doar despre Big Bang, au incurajat fanii, spunandu-le sa ramana puternici si sa nu citeasca comentariile internautilor sau stirile neoficiale, ci doar pe cele oficiale. #StayStrongTOP

   Apreciat de 3 persoane

    • Acesta nu este un blog dedicat trupei Big Bang, ma refeream la acele site-uri, care sunt vizitate doar de VIPs. Acest blog este vizitat de fanii mai multor trupe.

     Apreciază

     • Asa este dar ar trebui ca adminii acestui blog sa ramana linistiti si sa nu mai aprinda vip’s, de altfel gasesc mereu vinovați pentru scandalurile de la articole… Ma rog…”e parerea mea, am dreptul la opinie” e scuza tuturor, dar si lor le plac scandalurile, mama mama…( Nu ma refer la tine)

      Apreciat de 1 persoană

      • Silvia, hai sa ne uitam sub nasul nostru inainte de a comenta pentru ca in ultimele comentarii ale tale te-ai legat de oricine si orice. Cineva isi spune o parere acum si tu vii cu „e treaba fandomului, doar vips au voie sa-si spuna parerea”. Revin-o la realitate. In comentariul meu lasat la u articol vorbeam de cum a preluat situatia presa si agentia, nu ti l-am insultat pe oppa (si a fost o parere btw in care ce? am facut pe cineva drogat?). Uita-te la articolele anterioare si vezi cum voi va luati de oricine are o parere diferita de a voastra.

       Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s