Membrii Seventeen dezvăluie din experiențele pe care le poți trăi ca membru al unui grup


Seungkwan, The8, Woozi, Wonwoo, Jeonghan şi Joshua au fost oaspeţi ai emisiunii radio SBS intitulată “Yoon Hyung Bin and Yang Se Hyung’s Two Man Show.”

Prezentatorii au explicat că, din cauza dimensiunii cabinei radio, nu au putut să îi invite decât pe 6 din cei 13 membri ai trupei. Întrebaţi cum i-au ales pe cei şase membri care să participe la show-ul radio, băieţii au râs şi au răspuns: „Am decis că doar cei mai chipeşi membri pot veni. Toţi membrii au destulă încredere în ei şi în felul cum arată, aşa că toţi s-au oferit să vină aici.

Aceştia au mai spus şi că „Ceilalţi membri se pregătesc pentru o altă emisiune care are loc imediat după aceasta. ” , iar Joshua a adăugat: „Am reuşit să mă alătur acestui grup de şase la mustaţă. Prima persoană aleasă a fost Joshua. Este în mod clar cel mai chipeş[din grup].”

Recent SEVENTEEN a câştigat mai multe concursuri muzicale, iar membrii trupei au fost întrebaţi cum a reacţionat CEO-ul companiei în urma acestor rezultate. Aceştia au răspuns: „Este foarte fericit. Ne ia în braţe şi ne spune cuvinte de încurajare. Chiar ne scoate şi în oraş la cină, la restaurante tip grill.” Aceasta a născut poveşti de genul celor în care membrii SEVENTEEN au mâncat 80 de porţii de friptură când au câştigat primul lor concurs ca debutanţi. Băieţii au clarificat: „Nu eram doar noi, membrii trupei, erau cu noi şi alte persoane din staff-ul nostru. Când am debutat, scopul nostru era să câştigăm premiul pentru cel mai bun grup rookie. Chiar asta am şi realizat şi CEO-ul nostru a fost foarte fericit.

Băieţii au fost extrem de deschişi şi când au povestit despre viaţa lor haotică din casă,  cauzată de numărul mare de persoane care împart acelaşi spaţiu. Întrebaţi despre cum fac duş 13 persoane într-o casă, aceştia au explicat: „Avem trei băi. Când suntem ocupaţi, mergem câte doi sau trei odată la baie. La început, făceam glume şi ne puneam bule de şampon unul în capul altuia. În timp, am început să ne cunoaştem mai bine şi acum nu mai facem asta pentru că vrem să ne spălăm repede şi să mergem în pat cât mai rapid.

Printre aventurile povestite, membrii Seventeen au mai amintit şi alte întâmplări amuzante dar şi de haos din vieţile lor: „Au existat momente când mai uitam din greşeală câte un membru în drum spre activităţile din programul nostru. Adunam toţi membrii la plecare, dar erau momente când unul din noi era la baie şi se spăla pe dinţi sau făcea altceva. Managerii noştri au un job dificil.”

Când au fost iscodiţi dacă s-au certat de când locuiesc împreună, răspunsul a fost: „Nu avem niciodată conflicte majore când lucrăm împreună, dar ne-am certat din când în când pe lucruri mărunte din afara muncii. Avem o mare problemă când vine vorba de mâncat pentru că opiniile noastre cu privire la preferinţele de meniu diferă foarte mult. Încercăm să mergem la acelaşi restaurant cu toţii, însă uneori se poate întâmpla să ne împărţim şi să mergem în două restaurante diferite, dar încercăm totuşi să rămânem împreună.

Membrii Seventeen au dezvăluit şi din secretele convieţuirii lor paşnice din casă, inclusiv oferind sfaturi despre cum poţi spăla toate rufele, dacă fiecare şi le spală separat şi cum să faci să nu încurci periuţele de dinţi la baie.

Simpatici, nu?

Sursa

 

Reclame

3 gânduri despre “Membrii Seventeen dezvăluie din experiențele pe care le poți trăi ca membru al unui grup

  1. Oh Doamne sunt atat de draguti!Moor!Ii iubesc!Sper sa castige cat mai multe premii cu noua melodie care este absolut superba!Eu dabia ma inteleg cu sora mea si cu parintii !13 este o treaba grea!

    Apreciat de 1 persoană

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s