YG își cere scuze pentru controversele legate de situația lui T.O.P. + a fost anunțată data procesului


YG Entertainment și-a cerut scuze official cu privier la controversele recente ivite în jurul lui T.O.P. din BIGBANG.

Agenția a declarat : “Ne cerem sincere scuze și ne aplecăm capetele în fața celor care au fost răniți și dezamăgiți de lanțul recent de evenimente rușinoase din jurul lui T.O.P. El se consideră responsabil pentru pentru controversă și va suporta orice și va suferi toate repercusiunile ce decurg din faptul că nu s-a ridicat la nivelul așteptărilor, cu inima îngreunată.”

Agenția a oferit și alte informații în legătură cu stare actuală de sănătate a artistului: “După cum a fost anunțat deja în informarea făcută de către echipa medicală, T.O.P. a fost adus la spital după ce a fost găsit între o stare de somn profund și semiconștient în dormitorul de la sediul platonului său. În momenul de față de află la terapie intensivă și este tratat pentru a treia zi. Ne rugăm să își revină cât mai repede.”

Totodată, a fost anunțată și data oficială pentru prima înfățișare din procesul lui T.O.P., pentru data de 29 iunie, ora 11.30 (ora Coreei). Este mai mult ca sigur că acesta urmează să se prezinte personal în fața Curții Centrale de District la data anunțată, deoarece nu există circumstanțe speciale care să nu îi permită acest lucru.

T.O.P. a fost acuzat de consum de marijuana la începutul lunii și a fost eliberat din serviciul militar pentru perioada procesului. Artistul a scris de mână o scrisoare de scuze pentru controversa iscată și, ulterior, colegul lui din BIGBANG, G-Dragon, a cerut, la rândul său, scuze publice, pentru situația lui T.O.P.

Sursa

 

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s