Suzy din Miss A și Lee Jong Suk vor încheia filmările pentru un nou serial TV


Cei doi filmează pentru un serial SBS pre-produs, cu titlul propus “While You Were Asleep”, ce urmează să fie difuzat începând cu luna septembrie

 

“While You Were Asleep” va fi un serial de 16 episoade. Filmările au debutat la începutul anului, dar au durat mai mult decât fusese prevăzut inițial, urmând să se încheie la sfârșitul lunii iunie, conform celor precizate de compania de producție.

“While You Were Asleep” spune povestea unei femei (Suzy) care atunci când visează are premoniții legate de evenimente dramatice și a unui procuror (Lee Jong Suk) care face tot ce poate pentru a preveni asemenea întâmplări negative.

Scenariul serialului a fost scris de Park Hye Ryun, care a realizat și scenariile serialelor “Dream High”, “I Hear Your Voice” și “Pinochhio”. Ambii actori au mai lucrat cu Park Hye Ryun în alte proiecte, deci se așteaptă ca rolurile și interpretarea acestora să realizeze o sinergie excelentă, fapt ce crește așteptările înainte de lansarea dramei.

Personajul interpretat de Lee Jong Suk, Jung Jae Chan, este cel al unui procuror lipsit de emoții și antisocial. Acesta a fost întotdeauna ultimul în liceu, dar a muncit foarte mult să se ridice la așteptările tatălui său.

Suzy o va interpreta pe Nam Hong Joo, o femeie care nu lucrează și iese foarte rar din casă. De mică, evenimentele pe care le visa se întâmplau în viața reală, ceea ce a făcut-o să sufere de anxietate. Aceasta consideră că este mai bine să evite să se confrunte cu evenimentele din premoniții, deoarece crede că nu poate să le schimbe cursul.

Sursa

Anunțuri

3 gânduri despre “Suzy din Miss A și Lee Jong Suk vor încheia filmările pentru un nou serial TV

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s