SM Entertainment anunță o întâlnire urgentă ca răspuns la boicotarea continuă a lui Sungmin


https://i0.wp.com/cdn.koreaboo.com/wp-content/uploads/2017/06/sungmin-e1497153204286.jpg

Fanii Super Junior au anunțat că îl vor boicota pe Sungmin, iar SM Entertainment a răspuns.

Sungmin din Super Junior se confruntă cu criticile fanilor, ei acuzându-l pe acesta că este distant și nu-și informează fanii despre schimbările majore din viața lui.

În septembrie 2014, fanii au aflat despre căsătoria lui Sungmin cu actrița de musicaluri Kim Sa Eun din presă, nu de la Sungmin însuși. Când fanii au cerut mai multe informații despre căsnicia sa, el nu a răspuns.

https://i1.wp.com/cdn.koreaboo.com/wp-content/uploads/2017/06/sungminkimsaeun-e1497153917639.jpg

Mai mult, după ce Sungmin a părăsit armata, el a continuat să se ascundă de fani și nu a comunicat cu ei, ținând totul ascuns. Fanii grupului au ajuns ulterior la Super Junior’s DC Inside Gallery și au anunțat că îi vor boicota promoțiile, argumentând că acțiunile lui Sungmin vor afecta negativ promoțiile Super Junior.

Ca membri ai unei comunătiți de fani, DC Inside Super Junior Gallery, am ajuns la concluzia că acțiunile membrului Sungmin din Super Junior de a-și ignora fanii vor afecta negativ și inevitabil promoțiile Super Junior. Credem că nu are sens ca Sungmin să continue să activeze ca un membru Super Junior, așa că ne prezentăm părerile în această declarație. Credem că implicarea lui Sungmin în calitate de membru Super Junior va afecta viitoarele promoții ale Super Junior și solicităm să oprească promovarea cu Super Junior.

Ca răspuns, Label SJ, agenția exclusivă a Super Junior, sub SM Entertainment, a anunțat că va lucra la pregătirea unui eveniment pentru fanii lui Sungmin pentru a discuta despre planurile de viitor ale grupului. Totuși, nimic nu a fost confirmat încă.

Super Junior așteaptă cu nerăbdare o revenire în a doua jumătate a acestui an. Planificăm organizarea unui eveniment pentru fanii care au așteptat mult timp, astfel încât să putem discuta despre planurile viitoare ale lui Super Junior.

sursă

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s