Lee Woo Jin vorbește despre prietenia sa cu Kang Daniel din Produce 101


Prietenia dintre Lee Woo Jin și colegul său de emisiune, Kang Daniel, a fost un eveniment emoționant pentru mulți dintre telespectatorii show-ului. După plecarea sa din proiect, mezinul de la Produce 101 a vorbit despre relația de prietenie pe care o are cu Daniel.

Într-un interviu acordat recent, Lee Woo Jin a dezvăluit: ”Da, sunt apropiat de Daniel, dar nu știam că aceasta se va numi ”bromance”. Puterea de editare este într-adevăr uimitoare. Datorită lui Daniel, mulți oameni au început să mă recunoască. Îi sunt foarte recunoscător”. Apoi, el a continuat: ”Impresionant e faptul că noi cu Daniel nu prea luăm legătura unul cu celălalt, fiindcă nu prea stăm cu telefonul în mână”.

În ceea ce privește stagiarii cu care comunică cel mai des, Woo Jin i-a menționat pe băieții de la agenția Brand New Music”Agențiile noastre se află la o distanță de doar două minute una de cealaltă. Dacă ne vom întâlni, ei îmi vor cumpăra mâncare.”

Lee Woo Jin a revenit din nou la prietenul său, declarând: ”Kang Daniel m-a învățat foarte multe lucruri despre dans. El are tot ce îi trebuie pentru a deveni un idol. Este cool. De la el am învățat ce talente trebuie să ai pentru a fi un idol.”

Woo Jin l-a ales pe Im Young Min de la Brand New Music drept stagiarul care muncește cel mai mult la moment. De asemenea, mezinul a declarat că atunci când a făcut parte din aceeași echipă cu Young Min, acesta îi ajuta pe toți să atunci când era nevoie, în special când era vorba de coregrafie.

Între timp, Daniel a ocupat prima poziție în clasament, devenit astfel centrul proiectului, Im Young Min – locul 17, iar Woo Jin, din păcate, a părăsit proiectul.

Похожее изображение

cr: produce 101

Reclame

Un gând despre “Lee Woo Jin vorbește despre prietenia sa cu Kang Daniel din Produce 101

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s