Artiștii coreeni din nou în topul Billboard


Șase locuri din TOP 15 al clasamentului Billboard’s World Albums Chart au fost ocupate de artiștii coreeni, în această săptămână.

Pe 13 iunie, Billboard a publicat rezultatele pentru perioada 06 – 13 iunie. Potrivit rapoartelor, noul album de la G-Dragon din Big Bang”Kwon Ji Yong” s-a clasat pe prima poziție a clasamentului ”Billboard’s World Albums”, dar și în topul ”Heatseekers Albums Chart”. De asemenea, albumul s-a situat pe locul 192 în topul ”Billboard 200” la doar o zi de la lansare.

Primul album complet de la DAY6”Sunrise” a ocupat locul 6 în clasamentul ”World Albums Chart”, iar albumul ”Produce 101: 35 Boys 5 Concepts” de la ”Produce 101” – locul 9.

Pe locul 11 al aceluiași clasament se găsește trupa Seventeen cu cel de-al 4-lea mini-album al său, numit ”Al1”, iar pe – 14, mini-albumul lui Suran”Walkin”.

Între timp, albumul ”You Never Walk Alone” de la BTS continuă să se mențină în TOP 15 al clasamentului ”World Albums Chart”, de data aceasta clasându-se pe locul 12. De asemenea, trupa ocupă locul 2 în topul Social 50, cedând poziția sa în favoarea – Arianei Grande.

Felicitări tuturor!

cr: produce 101

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s