G-Dragon din Big Bang este nemulțumit de decizia luată de topul Gaon?


Картинки по запросу

G-Dragon din Big Bang răspunde controverselor izbucnite în jurul formatul noului său album, prin intermediul unei actualizări pe contul său de Instagram.

Se pare că nu toate topurile muzicale din Coreea sunt de acord cu formatul albumului ”Kwon Ji Yong”, care este unul USB, deoarece acesta nu conține noile melodii ale artistului, ci câteva link-uri către site-ul de unde pot fi descărcate piesele, cu ajutorul unui cod unic. Mai multe informații găsiți aici.

Ca răspuns la cele întâmplate, G-Dragon a publicat o imagine cu albumul său, unde apare textul: ”Este un album oficial sau nu … problema care ține de formatul USB al albumului lui G-Dragon”, iar în legendă, artistul a scris: ”Care e problema? Oamenii pe care nici măcar nu-i cunosc, decid dacă munca unui artist este ”un album oficial sau neoficial”. Acest lucru este atât de important pentru ei? Binențeles, există un motiv pentru care părerile sunt împărțite. Pornind de la casete până la CD, apoi la descărcarea fișierelor, chiar și acum, lumea este în continuă schimbare. Ceea ce este cu adevărat important – e ceva ce nu se va schimba cu timpul: piesele, care rămân pe buzele și în mintea oamenilor, pentru o perioadă îndelungată de timp, versurile melodiilor, pe care ascultându-le, unii au plâns și au râs împreună cu mine. Oare nu e așa?”

난 문제가 아냐 문제의 답이에요🎵

Публикация от 권지용 (@xxxibgdrgn)

La scurt timp după publicare, liderul trupei Big Bang a modificat conținutul textului din legendă: ”Care e problema? Oamenii pe care nici măcar nu-i cunosc, decid dacă munca unui artist este ”un album oficial sau neoficial”. Va fi luată o decizie și atât? Rezultatul multor ore de muncă și numărul foarte mare de gânduri au dat naștere unor melodii, pe care le-am arătat lumii. Formatul albumului, casetă, CD sau USB, nu contează cu adevărat. Fără îndoială, proiectarea albumului a avut nevoie de foarte mult timp, în ciuda acestui fapt, designe-ul nu este atât de important. Cel mai important lucru este ceea ce e în interior – muzica. Cea pe care o puteți vedea și asculta. Cea care nu se va schimba odată cu tercerea timpului și care va rămâne tipărită în sufletul vostru pentru totdeauna. Melodia, cea care nu poate fi ștearsă din memorie, și versurile care vorbesc despre această piesă. Iată ce e cel mai important. Restul nu contează”.

Apoi l-a mai modificat odată, aceasta fiind versiunea finală: ”Care e problema? Oamenii pe care nici măcar nu-i cunosc, decid dacă munca unui artist este ”un album oficial sau neoficial”. Va fi luată o decizie și atât? Rezultatul multor ore de muncă și numărul foarte mare de gânduri/îndoiali au dat naștere unor melodii, pe care le-am arătat lumii. De fiecare dată când iau în mână un album terminat, îmbrăcat în plastic, este un vis. LP, casetă, CD sau USB, etc. – nu contează. Nu contează cât de frumos este ambalajul albumului, care este doar o componentă vizuală, dar conținutul, ceea ce fiecare poate asculta în orice moment, tonul, vocea mea, piesele mele, cele pe care le veți putea asculta și simți. Ceea ce va fi în mâinele și pe buzele voastre. Melodiile care vor rămâne tipărite în memoria voastră pentru totdeauna. Și, indiferent de faptul că sunt niște melodii scurte, ele vor deveni parte a unei pagini din viața voastră. Melodia și textul – asta contează. Restul nu are importanță.

Pe 15 iunie, reprezentanții topului Gaon au oferit noi informații referitoare la albumul ”Kwon Ji Yong”, aceștia au declarat: ”Încă nu s-a decis dacă albumul lui G-Dragon va fi considerat un album fizic sau nu. Am trimis un raport cu privire la noul format al albumului la Ministerul Culturii și suntem în așteptarea unui răspuns. Până la sfârșitul acestei luni vom fi în măsură să oferim o declarație oficială”.

G-Dragon a revenit pe 8 iunie cu cel de-al 3-lea album al său – ”Kwon Ji Yong”.

cr: vipbigbang.ru

Anunțuri

2 gânduri despre “G-Dragon din Big Bang este nemulțumit de decizia luată de topul Gaon?

  1. Are foarte mare dreptate….. Nimeni nu știe cât e de grea munca unui artist, nu e de ajuns să îți arăți gândurile, trebuie să faci ca ele să atingă și să transmită emoție și sentimente celor care le aud…

    Apreciat de 1 persoană

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s