Noul apartament al membrilor BTS atrage atenția


Pe 13 iunie, trupa BTS a avut o apariție live pe aplicația V de la Naver, dedicată celei de-a 4-a aniversare a grupului. În timpul spectacolului, a fost prezentat noul apartament al băieților, care a atras privirile fanilor.

Inițial, când trupa abia debutase, cei 7 membri BTS erau nevoiți să împartă aceeași odaie, unde se aflau 3 paturi etajate și unul simplu.

În vara lui 2016, în timpul filmărilor reality show-ului ”Bon Voyage”, fanii au observat că apartamentul băieților a devenit mult mai mare, existau deja 3 dormitoare: Jungkook și Rap Monster împărțeau aceeași odaie, Jin și Suga – cea de-a doua odaie, iar V, Jimin și J-Hope – cea de-a 3-a odaie.

În vara lui 2017, fanii au observat că trupa deține un nou apartament, mult mai spațios și mai luminos. De asemenea, aceștia au observat că de această dată, Rap Monster și V au devenit colegi de cameră, Jin împarte aceeași odaie cu Suga, Jimin cu J-Hope, iar Jungkook a primit propriul dormitor.

Într-un interviu acordat anterior, mezinul a recunoscut că pentru a stabili cărui membru îi aparține dormitorul pentru o singură persoană, băieții au jucat faimosul jos: piatră, hârtie, foarfecă, iar el a ieșit învingător.

Odaia lui Suga și Jin

Jimin și J-Hope

Odaia lui Rap Monster și V

Dormitorul lui Jungkook – ”Golden Closet”.

În interviurile acordate anterior, mezinul a menționat de mai multe ori că își dorește să aibă propria odaie și se pare că visul i s-a îndeplinit.

cr: yesasia

Reclame

7 gânduri despre “Noul apartament al membrilor BTS atrage atenția

  1. Frate pana si camerele lor ma amuza😂 cum in partea de camera a lui Yoongi e negru si in partea lui Jin e roz si cum Namjoon doarme efectiv pe un altar de jucarii de plus Ryan😂😂si Jungkook GOLDEN CLOSET yoooo he cool😂

    Apreciază

  2. Cred ca sunt pe acolo si daruri primite de la fani, bcs acum au spatiu mai mare si au unde sa le puna, e o chestie normala, 7insi nu pot dormi îngrămădiţi intr-un apartament mic, si chiar merita acest apartament

    Apreciază

  3. Dormitorul lui Jungkook seamna mai mult cu o odaie decat cat cu un dormitor. Restul sunt adorabile, imi plac mult. Eu pana acum nu stiam in ce odai/camere(nici nu stiu cum sa le numesc), stateau, ma bucur de aceasta scimbare, e mult mai bine asa.

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s