Câștigătorii de la ”Produce 101” + numele trupei!


Cel de-al doilea sezon al programului de supraviețuire ”Produce 101” a ajuns la final. Au fost dezvăluiți cei 11 membri ai grupului, dar și numele trupei.

Pe 16 iunie a fost difuzat ultimul episod al show-ului ”Produce 101”. Spectacolul a început cu prestația celor 97 de stagiari, care au participat în concurs (de fapt, au fost 101, dar 4 dintre ei au fost descalificați).

La scurt timp după deschidere, BoA, care a fost gazda show-ului, a dezvăluit numele viitoarei trupei de băieți. Ei bine, grupul a primit numele – Wanna One. Acesta va debuta în luna august. De asemenea, s-a confirmat că agenția YMC Entertainment va avea grijă și în acest an de trupa nou formată. Wanna Ona va promova până la finele lunii decembrie 2018. Conform contractului, nici un membru nu are voie să promoveze individual, așa cum s-a întâmplat în cazul trupei I.O.I.

La spectacol au participat membrele I.O.I, mentorii și rudele stagiarilor și binențeles – fanii.

Am vorbit despre numele trupei, despre promoții, debut, oaspeți, dar nu și despre învingători. Ei bine, este momentul să aflăm care sunt cei 11 finaliști.

#10.Bae Jinyoung (C9 Entertainment)

#9.Pe locul 9 avem un membru NU’EST, mai exact Hwang Minhyun de la Pledis Entertainment.

#8.Yoon Jisung (MMO Entertainment)

#7.Lai Guan Lin (CUBE Entertainment)

#6.Park Woo Jin (Brand New Music)

#5.Ong Sung Woo (Fantagio Entertainment)

#4.Kim Jae Hwan, stagiar individual.

#3.Lee Daewhi (Brand New Music)

Și lupta cea mare s-a dat din nou între Kang Daniel și Park Jihoon.https://i1.wp.com/www.allkpop.com/upload/2017/06/af_org/09115028/misc.jpg

Stagiarul care a ieșit pe primul loc, cel care a primit și poziția centrală în trupă, este … Kang Daniel de la MMO Entertainment.

Locul 2 ia revenit lui Park Jihoon de la Maroo Entertainmnet.

Pentru locul 11 au fost nominaliați 4 stagiari: Kang Dongho, Ha Sung Woon din HOTSHOT, Jung Se Woon și Kim Jong Hyun.

Stagiarul care a primit locul 11 este … Ha Sung Woon.

Din păcate, stagiarii Kim Samuel, Kang Dong Ho și Kim Jong Hyun, care erau unii dintre favoriți, nu au primit un loc în această trupă.

#12.Jung Se Woon
#13.Kang Dong Ho
#14.Kim Jong Hyun
#15.Lim Young Min
#16.Ahn Hyung Seop
#17.Yoo Sun Ho
#18.Kim Samuel
#19.Joo Hak Nyun
#20.Choi Min Ki

Felicitări tuturor!

Reclame

12 gânduri despre “Câștigătorii de la ”Produce 101” + numele trupei!

 1. Eu efectiv plang. Nu e corect. Si acum ce se va intampla cu NU’EST? Va mai fi o trupa? Nu sunt eu mare fana NU’EST dar totusi sper ca trupa asta sa nu se destrame. Normal ca mi-ar fi placut si dorit ca toti membrii NU’EST participanti la acest program sa fi fost in componenta finala a acestei trupe. Chiar am sperat asta. Nici nu-mi inchipui cum se simt ce-i care nu au reusit sa faca parte din trupa asta si au fost oarecum respinsi. Doamne! Iar fanii NU’EST care si-ar fi dorit tot asta… Doare! Iar acum Minhyun ce va face? Va ramane in trupa? Oricum felicitari Minhyun si bravo. Sunt mandra de tine chiar daca mi-am dorit si m-as fi asteptat la cu totul si cu totul altceva.

  Apreciază

 2. Nu înțeleg……. De ce Minhyun va trebui să debuteze în cu totul altă trupă dacă el este deja membru al unei trupe…………..?????????????????
  ??? Sper ca agenția și Minhyun să se gândească la fanii trupei Nu’Est care îi iubesc foarte mult și să nu îi dezamăgească cu vreo știre tristă 😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔

  Apreciat de 1 persoană

 3. Ok? Eram sigura ca nu voi fi multumita de rezultat!
  Ce o sa se intample cu Nu’est?
  Nu imi place…ii voiam in trupa pe Samuel,Kang Dong Ho, Kim Jong Hyun si Choi Min Ki. Ma bucur pentru Minhyun, doar ca ma gandesc la Nu’est.

  Apreciază

 4. Nu’est se vor opri până în 2019……. Din câte am aflat, păcat…………. O să fie o așteptare lungă 😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

  Apreciază

 5. Multe persoane sunt neliniștite in legătură cu viitorul trupei Nu’est. Din câte am citit pe Soompi, participarea lui Minhyun ca membru in WANNA ONE nu va afecta cu nimic trupa de la Pledis. Practic, va fi in doua trupe, in același timp. PS: Don’t Kill and blame me if I was misunderstanding while reading the article. Thx :*

  Apreciază

 6. Ultimul membru intrat a fost cel votat de Jimin aşa-i?! A avut noroc…. Ma bucur pentru Minhyun.. Sper ca asa trupa Nu’est vor primi popularitatea meritata

  Apreciază

 7. Pingback: Melodiile de la NU’EST au revenit în topuri | K-pop Romania

 8. Pingback: Prestațiile stagiarilor de la ”Produce 101” | K-pop Romania

 9. Nu vad problema trupei NU’EST… Si clar nu vad de ce Sungwoon primeste atatea critici… Asta este, s-a dovedit a fi mai bun ca altii… Si chiar este mai bun ca altii… Dongho, Minki, Junghyun, Minhyun si Samuel sunt mult mai cunoscuti ca cei din Wanna One (excepti Minhyun)… Ar fi fost nedrept pentru toti cei 10 din Wanna One, daca toata trupa NU’EST si Samuel, ar fi fost in trupa… Voturile si finalul este unul corect… Bravo Daniel, bravo Sungwoon… Va iubesc Wanna One… Toti cei 10… ❤❤❤❤❤

  Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s