YG Entertainment dezvăluie motivul pentru care roșul de pe albumul USB a lui G-Dragon se șterge


Recent, un internaut a avertizat fanii grupului Big Bang despre faptul că culoarea roșie a albumului USB de la G-Dragon se șterge, iar de curând, agenția YG Entertainment a venit cu o explicație.

Se pare că totul a fost gândit din timp, reprezentanții de la YG au declarat: ”Pentru USB, culoarea roșie s-a folosit în mod intenționat, pentru ca albumul să corespundă conceptului ales de G-Dragon – ”o nouă naștere”, adică nașterea unui copil, care iese din uterul mamei sale”, apoi au continuat: ”Deși, unii dintre utilizatori consideră ”culoarea roșie” un defect, pe site-urile de unde putea fi comandat albumul, s-a menționat că culoarea nu este constantă, iar zgârieturile de pe USB au fost planificate de la bun început. Am lansat un anunț special, înainte ca USB-ul să fie pus în vânzare, prin care avertizam fanii despre culoarea roșie, care va dispărea în timp și zgârieturile de pe stick. Aceasta a fost principala problemă cu care ne-am confruntat în timpul producerii albumului”.

”Am realizat că vom obține efect maxim, dacă vom colora stick-ul cu o culoare roșie și inițialele vor fi aplicate manual. A fost nevoie de o perioadă lungă de timp pentru a îmbunătăți sistemul, unde va fi vândut nu doar un USB cu muzică pe el, ci un produs cu un link unic, care permite accesul la o varietate de informații” – au adăugat reprezentanții de la YG.

În legătură cu scrisul apărut pe stick, cei de la YG au declarat: ”Scrisul de mână care apare pe albumul ”Kwon Ji Yong” aparține mamei lui GD. G-Dragon este primul băiat născut în familia Kwon, iar ideea de a folosi scrisul mamei lui GD, aparține însuși aristului. Potrivit celor raportate anterior, cu ajutorul USB-ului, fanii vor avea posibilitatea să vadă mai multe variante ale videoclipului pentru piesa ”Untitled, 2014”, precum și procesul de creare a clipurilor și multe alte lucruri interesante”.

Deci, culoarea roșie reprezintă sângele, iar stick-ul de culoare argintie, noul născut.

https://i0.wp.com/www.allkpop.com/upload/2017/06/af_org/14235858/Big-Bang-G-Dragon.jpg

G-Dragon a revenit pe 8 iunie cu albumul ”Kwon Ji Yong”.

cr: deerzone

Anunțuri

7 gânduri despre “YG Entertainment dezvăluie motivul pentru care roșul de pe albumul USB a lui G-Dragon se șterge

 1. Sunt singura care se gandeste ca povestea cu privire la culoarea rosi care se sterge a fost invesntata dupa ce au aflat de asa zisul „defect”?
  E ceva suspicios!

  Apreciază

  • Probabil esti singura, din moment ce G-Dragon cu acest album a revenit nu ca celebrul G-Dragon, dar ca omul simplu – Kwon Ji Yong, adevarata personalitate din spatele numelui GD, a zis asta chiar si in timpul concertului sau. Iar despre album oare nu s-a zis ca reprezinta adevaratele sentimente a lui Kwon Ji Yong?? Plus, in timpul concertului, daca ai observat, GD a purtat doar tinute de culoare rosie, iar conceptul despre nou-nascut a fost dezvaluit odata cu aparitia stirilor despre turneul lui GDragon, mai exact cam cateva luni in urma.
   Cateva exemple:
   Chiar si aici predomina rosul

   Chiar si CL a fost imbracata in rosu …

   Apreciat de 1 persoană

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s