Melodiile de la NU’EST au revenit în topuri


Imagini pentru nuest 2016

Veste bună pentru NU’EST și fanii acesteia, câteva dintre melodiile trupei au revenit în topuri!

La scurt timp după difuzarea episodului final al programului de supraviețuire ”Produce 101”, melodia Hello, lansată în luna februarie 2013, a urcat până pe locul 3 al clasamentului Melon. De asemenea, piesele Love Paint și Daybreak au revenit în topul Melon, ocupând locurile 15 și 41.

Amintim, Kang Dong Ho, Hwang Min Hyun, Kim Jong Hyun și Choi Min Ki au participat la emisiunea ”Produce 101” în calitate de stagiari, iar Min Hyun chiar a devenit unul dintre membrii grupului nou format – Wanna One. Mai multe detalii despre aceasta aveți aici.

Din păcate, nu se știe cu exactitate ce se va întâmpla cu trupa NU’EST. Având în vedere faptul că Min Hyun a devenit un membru Wanna One, și conform contractului semnat cu agenția YMC Entertainment, cea care se va ocupa de activitățile noului grup, acesta nu are voie să aibă activități individuale până la finele lunii decembrie 2018. Din acest motiv, este foarte posibil ca un comeback de la NU’EST să nu avem prea curând. Dar cine știe, multe se mai pot schimba.

Felicitări, NU’EST!

cr: deerzone

Anunțuri

4 gânduri despre “Melodiile de la NU’EST au revenit în topuri

  1. Dar cum e. Fetele din primul sezon au plecat din trupă rămânând doar 7. Da nu e corect dar ar fi posibil și la ei sa plece. Sincer vreau Nu’est din nou în scena. Au aflat lumea de ce sunt în stare. Pledis a fost de vina ca nu le-a acordat atenția meritata. Îmi vine sa îl strâng de gat pe CEOn chiar dacă e și Seventeen tot de acolo.

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s