Leeteuk postează un mesaj personal plin de emoție despre Super Junior pe contul său personal


Liderul Super Junior își arată atașamentul față de grup, ca urmare a recentelor controverse în care a fost implicat acesta.

Acesta a postat o poză cu următorul mesaj: “Super Junior, echipa pentru care îmi pariez viața. Echipa pentru încă îmi mai pariez întreaga viață. Sunt atâtea lucruri la care a trebuit să renunț pentru aceste alegeri, dar și atâtea lucruri pe care le-am câștigat în schimb. A alege înseamnă să îți asumi răspunderea pentru lucrurile pe care te hotărăști să nu le alegi. Așa a fost dintotdeauna și așa va fi și în continuare. Este noapte și este târziu. Atât de multe emoții. Dulcegării. Dar așa mă simt.

Membrii Super Junior au anunțat anterior că pregătesc revenirea după luna octombrie a acestui an. Ultimul lor album a fost lansat în 2015.

Super Junior a avut o pauză lungă din cauză că membrii grupului au îndeplinit, pe rând, serviciul militar obligatoriu, Ryeowook și Kyuhyun fiind ultimii care s-au înrolat în armată.

Grupul a fost înconjurat de controverse după ce una dintre cele mai influente comunități de fani a cerut ca Sungmin să fie exclus din Super Junior.

SJ Label a răspuns printr-un comunicat care anunța că grupul va ține o conferință de presă în luna iunie, în care fanii vor putea participa și discuta despre viitorul Super Junior.

 

Sursa

 

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s