Girls Generation revine în vară și anunță o întâlnire cu fanii pentru aniversarea de 10 ani


SM Entertainment a confirmat că trupa pregătește lansarea unui nou album în august. Tot în luna august, trupa va sărbători 10 ani de la lansare.

Fetele din Girls Generation vor organiza o întâlnire cu fanii. Aceasta va da startul evenimentelor ce marchează aniversarea de 10 ani a trupei. Conform unor surse, data evenimentului pentru fani ar fi 5 august. Ele pregătesc, tot pentru luna august, lansarea unui nou album.

Întâlnirea cu fanii a fost îndelung așteptată de către aceștia. Ultimul eveniment de acest gen a fost organizat în 2015, cu ocazia lansării celui de-al cincilea album al trupei.

La evenimentul pregătit pentru fani, din luna august, fetele vor prezenta o nouă coregrafie și vor vorbi despre viitorul lor album.

Cu toate că multe trupe nu au rezistat probei timpului, membrele grupului Girls Generation au reușit să continue cariera în echipă și au evoluat și în plan individual. Tocmai din acest motiv, revenirea fetelor, pentru aniversarea de 10 ani, atrage deja atenția mediei.

Data aleasă pentru revenire are o semnificație simbolică, deoarece coincide cu data debutului din 2007, când grupul a lansat “Into the New World” și a debutat pe scena muzicală.

Sursa

 

 

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s