Baekho din NU’EST acuzat de agresiune sexuală. Pledis răspunde


NUEST,Baekho

Baekho din NU’EST, cunoscut ca şi Kang Dong Ho participant la emisiunea ‘Produce 101‘ sezonul 2, a fost acuzat de agresiune sexuală.

Un user de pe o comunitate online l-a acuzat pe membrul NU’EST de agresiune sexuală care a avut loc acum 8 ani, când erau în primul an de liceu, iar Baekho era în al doilea.

Totul s-ar fi întâmplat în autobuz când se întorceau de la şcoală, cursă care a durat 30 de minute.

Userul a dat o descriere detaliată a incidentului cu gândul că dacă nu dă detalii, alţi useri o vor lua la întregări despre detalii. La început, ea l-a acuzat pe Baekjo că a stat lângă ea şi a ţinut-o de mână spunând „Ah e frig”. Ea a spus că ca este ciudat, dar erau atât de aproape încât a spus şi ea „Şi mie îmi e frig!” Apoi l-a acuzat că şi-a pus geanta pe coapsele ei, apoi i le-a atins şi i-a atins şi pieptul peste uniforma şcolară, între picioare etc. Când a fost momentul ca ea să se dea jos, el a zâmbit în timp ce ea s-a dat jos şi i-a făcut cu mâna.

Au apărut apoi şi posturi ale prietenilor victimei precum albumul de absolvire şi alte detalii.

Victima a mai declarat că din cauză că NU’EST nu au fost populari în Coreea şi activi mai mult în Japonia, nu a văzut faţa lui Baekho oriunde şi nu a trebuit să îşi aducă aminte de traumă. Dar cum popularitatea lui a crescut, ea l-a văzut peste tot şi a decis să vorbească. Victima a mai declarat că a încercat să le dea un mail celor de la Pledis Entertainment, cerând o declaraţie sau ca Baekho să plece din ‘Produce 101’ dacă acuzaţiile erau adevărate, dar nu a primit nici un răspuns.

Apoi a încercat să îl contacteze chiar ea, dar el i-a ignorat mesajele.

Ea de asemenea l-a sunat când acesta nu a răspuns la mesaje şi a înregistrat convorbirea.

În timpul convorbirii Baekho a spus că va suna el în 5 minute dar asta nu s.a întâmplat, ceea ce a îndeplat-o pe victimă să lase un nou mesaj.

Pare că Baekho nu a contactat-o iar ea şi prietena ei au raportat incidentul la poliţie şi cu conversaţia telefonică poliţişti i-au recomandat să se ducă la o clinică de reabilitare.

Pledis Entertainment după ce au spus că vor analiza situaţia, au răspuns:

Bună, aici Pledis Entertainment

Momentan luăm măsuri legale cu privire la zvonurile false care s-au răspândit şi care sunt menite să atace caracterul unei persoane, comentariile urâte şi posturile online şi copierea şi răspândirea acestora, care îl vizează pe artistul agenţiei noastre. Cu privire la conţinutul menţionat mai sus, vom lua mpsuri legale împotriva oricărui conţinut ilegal şi nu ne va împiedica nimic.

Vom aduce informaţii noi cu privire la ceea ce se întâmplă.

sursa: Allkpop

Anunțuri

12 gânduri despre “Baekho din NU’EST acuzat de agresiune sexuală. Pledis răspunde

 1. Sincer eu pe asta nu o cred, de ce naiba sa taci 8 ani? Wtf…ei au fost destul de polulari cand au debutat, adica Face are 63.093.249 de vizualizari, de ce nu a reactionat atunci? …

  Apreciază

 2. Serios? 😑😑
  Bani, faima, ce vrea de fapt? Era cunoscut in Japonia si de aceea a ales sa taca, acum ca e si in Coreea „isi da drumul la gura”.
  Nu are dovezi, doar niste lucruri pe care ea le sustine!
  Logic ca nu ii raspunde la mesaje, daca ar fi facut-o, s-ar fi iscat ditamai scandalul, asa ca a evitat. Cat despre telefon si sunat…sunt fani care fac rost de numerele de telefon si ii suna continuu…asa ca aleg sa nu le raspunda.

  Aaa…si daca el chiar ar fi facut asta, ea nu a protestat cu nimic, nu e asa? Se ridica si isi schimba locul, mare lucru. Acuzatiile ei nu au nici macar putina logica.
  Pana nu acuza astia fiecare idol si actor de agresiune sexuala, nu pot dormi linistiti noaptea.

  Apreciază

 3. 😂😂😂😂😂de ce a declarat acum și nu atunci? Mai ales după terminarea show-ului Produce 101…. Cred că e invidioasă pe popularitatea pe care tocmai și-a câștigat-o….. Mă rog dacă ar fi adevărat ar fi trebuit să declare atunci nu acum…..

  Apreciază

 4. Aham,a debutat de ceva ani si nu a zis nimic,asta e tipic pentru cautatorii de bani si arunca noroi peste imaginea lui.Macar a avut bunul simt si a spus doar de atingeri nu de act in sine.Nu cred ca ce spune e adevarat.

  Apreciază

 5. Pingback: Fanii îți arată sprijinul față de Baekho din NU’EST în mijlocul controversei sale | K-pop Romania

 6. Sincer, mi se pare absurd sa spuna asta dupa 8 ani de zile si mi se pare putin cam neplauzibil, dar la fel de absurzi mi se par si fanii care dau cu noroi in presupusa victima, in conditiile in care nu se stie daca e adevarat sau nu

  Apreciază

 7. Pingback: Persoana care l-a acuzat pe Baekho că ar fi fost un bătăuș recunoaște că a născocit povestea | K-pop Romania

 8. Pingback: Baekho din NU’EST e declarat nevinovat în cazul cu privire la agresiunea sexuală! | K-pop Romania

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s