Persoana care l-a acuzat pe Baekho că ar fi fost un bătăuș recunoaște că a născocit povestea


NUEST,Baekho

Persoana care a spus despre Baekho că a fost un bătăuș, a recunoscut că totul a fost o minciună.

Când Baekho a fost inițial acuzat de agresiune sexuală, persoana care a publicat povestea pe o comunitate online (înainte de a fi postată pe Pann) l-a acuzat, de asemenea, că ar fi fost un bătăuș. Dar cum mai multe persoane de pe Insula Jeju au sărit în ajutorul lui și au spus cât de bun a fost Baekho, persoana care l-a acuzat că a avut un comportament de huligan, a recunoscut că a inventat partea cu bătăușul. Acesta a declarat că a scris aceste lucruri, pentru a atrage mai multă simpatie de la cititori și apoi și-a cerut scuze pentru că nu a dat niciun răspuns sau că nu a clarificat lucrurile în timp ce situația lua  amploare.

Cel care a postat inițial despre comportamentul de huligan al lui Baekho (alături de acuzațiile de agresiune sexuală) nu-l cunoștea personal pe acesta, el doar a auzit povestea de la victimă, ei fiind prieteni. Victima și-a cerut pentru cei trei prieteni ai săi și a spus că partea cu bătăușul a fost inventată – „A fost o metodă greșită, dar aceștia au scris aceste lucruri cu intenția ca oamenii să asculte povestea mea.”

Cu toate acestea, scuzele au venit doar după ce câțiva oameni au declarat că Baekho nu a învățat la niciun liceu de pe Insula Jeju (postările originale susțineau că el încerca să cucerească eleve în liceu). Pe lângă aceștia, alți oameni originari din acest loc au dezvăluit că Baekho a fost mereu foarte politicos.

Alte persoane native de pe Insula Jeju au venit cu dovezi că acesta nu și-a bătut joc de nimeni. Toate aceste declarații și probe dovedesc din ce mai mult că acuzațiile originale nu au nicio credibilitate.

Ce părere aveți despre această controversă?

Sursa: allkpop

 

Reclame

2 gânduri despre “Persoana care l-a acuzat pe Baekho că ar fi fost un bătăuș recunoaște că a născocit povestea

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s